Min side Kundeservice Bli medlem

Harry Potter og mysteriekammeret

I det andre året på Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom, møter Harry nye prøvelser og plage-ånder, blant annet en ny lærer som heter Gyldeprinz Gulmedal og spøkelset Stønne-Stina.

Men alt dette virker som små irritasjonsmomenter når de virkelige problemene begynner: Noen - eller noe - forvandler elevene til stein. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

I det andre året på Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom, møter Harry nye prøvelser og plage-ånder, blant annet en ny lærer som heter Gyldeprinz Gulmedal og spøkelset Stønne-Stina.

Men alt dette virker som små irritasjonsmomenter når de virkelige problemene begynner: Noen - eller noe - forvandler elevene til stein. Kan det være Draco Malfang, en mer utspekulert rival enn noensinne? Kan det være Gygrid, som har en mystisk fortid som nå endelig blir avslørt? Eller er det den personen alle på Galtvort mistenker mest ... Harry Potter selv?!

Harry Potter og Mysteriekammeret er den andre boka i serien om Harry Potter.

Omslaget er illustrert av Kazu Kibuishi.

Medlemsvurdering:
Boken er fantastisk! Jeg leser den i en norsk Harry Potter bokklubb. Vi er for det meste engelsk eller tysk som morsmål, og vi lærer å lese norsk gjennom å lese Harry Potter-bøkene på norsk. Oversettelsen er utmerket, men noen ganger er Gygrid vanskelig for oss å forstå!

David Walker

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
306
ISBN
9788202434694
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Harry Potter and the chamber of secrets
Format
20 x 13 cm
Serie
Harry Potter-universet
Harry Potter 2

Medlemmers vurdering

D
David Walker – 05.12.2023

– Boken er fantastisk! Jeg leser den i en norsk Harry Potter bokklubb. Vi er for det meste engelsk eller tysk som morsmål, og vi lærer å lese norsk gjennom å lese Harry Potter-bøkene på norsk. Oversettelsen er utmerket, men noen ganger er Gygrid vanskelig for oss å forstå!

N
Niko E. – 28.07.2020

– Fantastisk!

N
Niko E. – 28.07.2020

– Fantastisk!

S
Sigurd Grytten – 19.09.2019

– Skal du gi barna dine leseglede så er dette en riktig investering

J
Jean Philippe – 14.12.2016

– Jeg har lest Harry Potter bøkene på fransk med mine barn, så på engelsk, og nå i Norsk. Jeg elsker ! og bare ti dager å ankomme i Frankrike, det er rask

A
Anne-Elisabeth Guldseth – 18.05.2016

– JK Rowlings Harry Potter-bøker er fengslende for både barn og voksne, var selv godt voksen da jeg ble bitt av denne basillen som egentlig ikke er "min sjanger". Ingen tvil om at Rowlings univers er fascinerende - men det er sannelig også Torstein Bugge Høverstads norske oversettelse og hans innlevelse under innlesing av lydbokversjonen. Magisk litteratur - magisk oversettelse - magisk lydbok!

A
Anita Charlotte – 31.08.2009

– Dette er andre bok om Harry Potter, en ung trollmann som går på Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom. På grunn av et tilfelle med en husnisse, Noldus, som er ganske bestemt på å hindre Harry i å reise tilbake til Galtvort rekker ikke Harry og vennen Ronny skoletoget til skolen. De tar i stedet den flyvende bilen til Ronnys far (som er veldig interessert i gompegjenstander) og gir seg ut på en tur som ender i et særdeles voldelig tre. Dette er bare begynnelsen på et år fullt av begivenheter og spenning. Jeg vil absolutt anbefale alle og enhver og ta turen innom "Harry Potter og mysteriekammeret", en kjempeopplevelse!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Harry Potter og mysteriekammeret:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Blå

Maja Lunde
Paperback 
199,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv