Min side Kundeservice Bli medlem

Himmel

«Krigerkodeksen er i endring», protesterte Sivhår. «Og de har ingen til å veilede seg. Hvordan kan vi bare stå og se på?»

En katastrofe har rammet hjertet av Elveklanen, og krigerne og den ferske medisinkattlærlingen må gjøre alt de kan for å beskytte klanen, om de så må lyve. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

«Krigerkodeksen er i endring», protesterte Sivhår. «Og de har ingen til å veilede seg. Hvordan kan vi bare stå og se på?»

En katastrofe har rammet hjertet av Elveklanen, og krigerne og den ferske medisinkattlærlingen må gjøre alt de kan for å beskytte klanen, om de så må lyve. Men i en tid da selv krigerkodeksen er i forandring, kan ingen av klanene finne ro ... eller være helt trygge.

I KATTEKRIGERNE. serie åtte er en ny tid i emning for krigerklanene; en tid for fred, enhet og forandring. Et veiskille for klanene og krigerkodeksen! Serien introduserer en ny generasjon katter, nye utfordringer og relasjoner. Fullpakket med action og intriger, er denne åttende serien en perfekt introduksjon for nye lesere, mens de som har lest de tidligere bøkene vil bli begeistret over å oppdage hva som utspiller seg etter hendelsene i «Knust kodeks».

Detaljer

Forlag
Juritzen jr
Språk
Bokmål
ISBN
9788283571622
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Sky
Serie
Kattekrigerne
Kattekrigerne. Serie 8, En stjerneløs klan 2

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Himmel:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv