Meny
Himmelklanens skjebne - Erin Hunter

Himmelklanens skjebne

; Tora Larsen Morset (Oversetter)

De store fortellingene.
For mange måner siden delte fem krigerklaner skogen fredelig mellom seg. Tobeininger tok seg derimot inn på kattenes territorium, og krigerne i Himmelklanen ble tvunget til å forlate sine hjem og forsøke å skape seg et nytt liv langt borte. Les mer
Vår pris
249,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side |

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 249,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side |

De store fortellingene.
For mange måner siden delte fem krigerklaner skogen fredelig mellom seg. Tobeininger tok seg derimot inn på kattenes territorium, og krigerne i Himmelklanen ble tvunget til å forlate sine hjem og forsøke å skape seg et nytt liv langt borte.
Klanen ble oppløst og glemt av alle, helt til Ildstjerne ble sendt ut for å forsøke å gjenforene klankattene og gi Himmelklanen tilbake dens gamle herlighet.
Nå, med Løvstjerne som leder, blomstrer Himmelklanen. Løvstjerne tror sterkt på at hennes klan vil overleve der den gamle Himmelklanens katter feilet. Men trusler fortsetter å forpeste klanen, og med en voksende indre strid, får Løvstjerne spørsmålet hun frykter: Er Himmelklanen ment å overleve?

Serien om Kattekrigerne. handler om villkatter som har delt skogen inn i klaner, og kjemper for makt og kontroll. Gjennom flere generasjoner har de tydet jordens og himmelens tegn og opplevd magi, kamp og kjærlighet.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Juritzen jr
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788283570984
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: SkyClan's destiny
Alder: Barn 9-12 Ungdom
Format: EPUB
Filstr: 6.3 MB
Ingen kopisperre
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger