Min side Kundeservice Bli medlem

Himmelklanens skjebne

De store fortellingene.
For mange måner siden delte fem krigerklaner skogen fredelig mellom seg. Tobeininger tok seg derimot inn på kattenes territorium, og krigerne i Himmelklanen ble tvunget til å forlate sine hjem og forsøke å skape seg et nytt liv langt borte. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

De store fortellingene.
For mange måner siden delte fem krigerklaner skogen fredelig mellom seg. Tobeininger tok seg derimot inn på kattenes territorium, og krigerne i Himmelklanen ble tvunget til å forlate sine hjem og forsøke å skape seg et nytt liv langt borte.
Klanen ble oppløst og glemt av alle, helt til Ildstjerne ble sendt ut for å forsøke å gjenforene klankattene og gi Himmelklanen tilbake dens gamle herlighet.
Nå, med Løvstjerne som leder, blomstrer Himmelklanen. Løvstjerne tror sterkt på at hennes klan vil overleve der den gamle Himmelklanens katter feilet. Men trusler fortsetter å forpeste klanen, og med en voksende indre strid, får Løvstjerne spørsmålet hun frykter: Er Himmelklanen ment å overleve?

Serien om Kattekrigerne. handler om villkatter som har delt skogen inn i klaner, og kjemper for makt og kontroll. Gjennom flere generasjoner har de tydet jordens og himmelens tegn og opplevd magi, kamp og kjærlighet.

Detaljer

Forlag
Juritzen jr
Språk
Bokmål
ISBN
9788283570984
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
SkyClan's destiny
Serie
Kattekrigerne
Kattekrigerne. De store fortellingene

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Himmelklanens skjebne:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv