Min side Kundeservice Bli medlem

Ildprøven ; Viridians blod

Lene Kaaberbøl er en av Danmarks mest populære forfattere. Fantasy-serien Villheks byr på glitrende spenning, og ble kåret til beste bok av unge, danske lesere i 2012. Her får du to bøker i én! Les mer

299,-

329,- Spar: 30,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Knallsterk fantasy for unge lesere

Lene Kaaberbøl er en av Danmarks mest populære forfattere. Fantasy-serien Villheks byr på glitrende spenning, og ble kåret til beste bok av unge, danske lesere i 2012. Her får du to bøker i én!

I Ildprøven blir vi kjent med Clara, 12 år. Clara tror hun er ei helt vanlig jente – men en dag blir hun klort i ansiktet av en svart, gigantisk katt, og får feber. Da pakker Claras mor bilen i hui og hast, og tar med seg Clara til tantas hus i skogen. Tante Isa er ei villheks, og nå mener hun at Clara er det samme. Men er katten god eller ond – og hvem er egentlig den skremmende kvinnen med vinger som viser seg for Clara og bestevennen Oscar i parken? Clara får ikke til å utføre selv de enkleste tryllekunster, og kan ikke selv tro at hun kan være en heks. Men så blir hun satt på en skikkelig hekseprøve ei natt hun er alene i huset …

Viridians blod
Villheksa Shanaia er fortvilet og hardt såret. Hun er i ferd med å miste Vestmark, hjemmet sitt, til den onde Kimæra, kvinnen med vingene. Shanaia kommer til Clara for å be om hjelp. Clara aner det verste, men reiser likevel til den røffe og værbitte kysten i Vestmark. Det hun møter der er både uvisst og livsfarlig, og Clara må forholde seg til en rekke vanskelige problemstillinger, for eksempel om man kan være så ufri at man frykter friheten mer enn trelldommen.

Overbevisende fantasy med god moral
Clara er et barn med ekstraordinære evner, høy moral og et hjerte av gull. Clara er glad i alle dyrene, og tåler ikke å se at de lider. Forholdet mellom mennesker og dyr står helt sentralt i denne fantasy-serien, og vil nok appellere til mange unge lesere. Det handler også om å tro at man kan, være ærlig mot seg selv, om frihet og vennskap. En villheks tar aldri noe uten å gi noe tilbake.

Denne serien gir skikkelig lesemotivasjon – og heldigvis finnes det flere bøker å ta av når disse to er lest ut!

Det kan ikke bli noe særlig bedre for barn i alderen 9-99 som elsker fantasy! Marit Haugaard, litteratursiden.dk

Detaljer

Forlag
Samlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
303
ISBN
9788252192094
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Ildprøven ; Viridians blod
Format
21 x 14 cm
Nr
8087164
Serie
Villheks 1-2

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ildprøven ; Viridians blod:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dypfryst

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
272,- 299,-
 
Din Vilma
3 for 2

Din Vilma

Gudrun Skretting
Innbundet 
79,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv