Min side Kundeservice Bli medlem

Kariba

elvens hemmelighet

Denne eventyrlig spennende boka klarer du ikke å legge fra deg! Den passer perfekt for alle som liker Amuletten-serien. Benytt juleferien til å forsvinne inn i et spennende eventyr. Kariba handler om nådeløse lykkejegere, om mørk magi og ikke minst om Siku, som vi gjerne skulle vært venn med!

Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Bli med på spennende eventyr i Afrika! Glitrende tegneserie.

Denne eventyrlig spennende boka klarer du ikke å legge fra deg! Den passer perfekt for alle som liker Amuletten-serien. Benytt juleferien til å forsvinne inn i et spennende eventyr! ‘Kariba’ handler om nådeløse lykkejegere, om mørk magi og ikke minst om Siku, som vi gjerne skulle vært venn med!

Se for deg at du må legge ut på en farlig reise langs en av verdens lengste elver ... Siku er en helt vanlig 11-åring. Det tror hun i alle fall selv. Faren hennes jobber på den enorme Kariba-demningen. En dag kommer han ikke tilbake fra jobb. 

Siku og vennen Aksel drar oppover elva for å finne ham. Der venter mange farer: sjørøvere, pengegriske forretningsmenn, nådeløse lykkejegere og mørk magi ... Etter hvert som Siku og Aksel skjønner hvor farlig, fantastisk og magisk verden kan være, aner de også mer og mer om hvilke krefter Siku bærer på inni seg ...

Boka tar nysgjerrigheten på alvor og inviterer leseren med på uventede sprang ut i en verden vi ikke kjente fra før. Dette er virkelig en stor leseopplevelse!

Detaljer

Forlag
Fontini
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
231
ISBN
9788283730784
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Kariba
Format
27 x 20 cm
Nr
8174016

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kariba:

Oppslukt
3 for 2

Oppslukt

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
179,- 279,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Hjernen

Sarah Roxana Herlofsen
Innbundet 
189,-
 

Skogen

Victor Nordahl
Innbundet 
299,- 329,-
 
Oppslukt
3 for 2

Oppslukt

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
179,- 279,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv