Meny
La belle sauvage

La belle sauvage

; Chris Wormell (Illustratør) ; Torleif Sjøgren-Erichsen (Oversetter)

Serie: Støvets bok 1

22 år etter utgivelsen av den moderne klassikeren Den mørke materien, vender Philip Pullman tilbake til det magiske universet som har trollbundet barn og voksen over hele verden. Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Ny bok i Den mørke materien-serien! 

22 år etter utgivelsen av den moderne klassikeren Den mørke materien, vender Philip Pullman tilbake til det magiske universet som har trollbundet barn og voksen over hele verden.

Den mørke materie nådde et stort publikum, og vant blant annet Astrid Lindgren-prisen. Det er en lykke for alle unge lesere (i alle aldre …!) at Philip Pullman nå har vendt tilbake til dette universet. 

På vertshuset Ørreten
Elleve år gamle Malcolm lever et trygt og godt, og kanskje litt kjedelig, liv i vertshuset Ørreten, på Themsens bredd. På den andre siden av elva ligger et kloster, der Malcolm ofte stikker innom. Han hjelper til med små ærender og snakker med nonnene. Malcolm fatter spesiell interesse for en liten jentebaby ved navn Lyra, som nonnene har i forpleining. 

Vitenskap, religion og politikk
Gjennom en regntung vinter brygger det opp til en skikkelig brudulje mellom vitenskap, religion og politikk, og Malcolms trygge liv blir revet opp. Han skjønner at det er flere enn ham selv som er interessert i Lyra. Samtidig fortsetter regnet å velte ned over England, som snart fortoner seg som en eneste stor innsjø. Når Malcolm skjønner at onde krefter truer Lyra, tar han henne med seg i kanoen sin, La Belle Sauvage, og legger ut på en farlig reise som vil forandre hans og Lyras liv for alltid.

Dette er glitrende fantasy med mening. Her får leserne utfordret både majoritetens diktatur, flokkmentalitet og farlig religiøs overbevisning, overbevisende pakket inn i en superspennende fortelling fra et litt mer magisk England enn vi er vant med.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 435
ISBN: 9788203262982
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: La belle sauvage
Alder: Ungdom
Format: 22 x 15 cm
Nr: 8114889
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger