Meny

Min magiske mamma og enhjørningen

; Nina Aspen (Oversetter)

Serie: Min magiske mamma og meg 3

Magisk feelgood for 6-11 år - feer, magi og enhjørninger ... kan man ønske seg noe mer av en bok? Denne er lettlest og morsom, med illustrasjoner på alle sider. Ella ser ut som en helt vanlig jente fra en helt vanlig familie. Les mer
Vår pris
200,-
Spar
29,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Kommer til lager 07.09.20

Vår pris: 200,-
Spar: 29,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Kommer til lager 07.09.20

Om boka

Magisk feelgood for 6-11 år - feer, magi og enhjørninger ... kan man ønske seg noe mer av en bok? Denne er lettlest og morsom, med illustrasjoner på alle sider. Ella ser ut som en helt vanlig jente fra en helt vanlig familie. Men alt er ikke helt sånn som det ser ut ... Mammaen hennes kan nemlig forvandle seg til en fe! Og når Ella blir større, kommer også hun til å få magiske krefter ... Og hun er ikke i tvil om hva hun skal trylle fram først: en glitrende enhjørning! Men trylling er mye vanskeligere enn det ser ut som. Klarer Ella å lære seg alle de magiske triksene? Eller kan drømmene hennes bli virkelighet, også uten magi?


Sophie Kinsella er en av verdens mestselgende forfattere. Voksenserien En shopaholikers bekjennelser er solgt i millionopplag. Min magiske mamma er hennes første serie for barn.


"Som sukkerspinn for unge lesere." Kirkus

Fakta