Meny
 

Nidstangen

; Ingela Korsell ; Henrik Jonsson (Illustratør) ; Jørn Roeim (Oversetter)

Serie: Pax 1

MØRKE KREFTER I MARIEFRED.

PAX er et actionfylt urban fantasy-epos i ti deler for lesere fra ti år og oppover, som har alt som skal til for å bli en moderne, nordisk klassiker

TIDEN PULSERER - MØRKET VANDRER INNUnderlige ting begynner å skje i Mariefred. Les mer
Vår pris
174,-
Spar
25,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 174,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Nidstangen er første bok i en svensk fantasy-serie som heter Pax. I Sverige har den tatt lesere og kritikere med storm, og endelig er den oversatt til norsk. Perfekt for slukelesere!

Uten tvil det mest neglebitende spennende jeg har lest for denne målgruppen (...) troverdighet og ordentlig hjerteknip (...) lesefest (...) Pax kommer uten tvil til å bli en ordentlig hit for bokslukerne i 10-12-årsalderen, men også for kameratene deres. For hvis ikke denne serien kan få barn i denne alderen til å glemme mobilene et øyeblikk og frenetisk vende side etter side, så kan ingen bøker det.
Dagens nyheter

Brødrene Viggo og Alrik vet mye om de mørke kreftene i menneskene – de er fosterbarn, og har allerede vært innom mange fosterhjem. Denne gangen er de plassert hos Laylah og Anders i den lille byen Mariefred. Der finner de raskt ut at det finnes et annet mørke, et som de slettes ikke kjenner like godt.

Ingen kan klandre Viggo og Alrik for at entusiasmen ikke er på topp når de nå må bli kjent med en ny familie og begynne på ny skole. Igjen. Laylah og Anders virker greie nok, men på skolen skjønner de fort at de kommer til å få problemer med enkelte av de andre guttene. Likevel skjer det ganske snart noe som vekker nysgjerrigheten og får dem til å ville bli – de treffer Magnar og Estrid.

Gartnerne på Gripsholm slott
Magnar og Estrid er gartnere på vakre Gripsholm slott, og det viser seg snart at de vokter mer enn rosehagen. Underlige ting skjer i Mariefred. Overnaturlige vesener vekkes til live. Magnar og Estrid mener at Viggo og Alrik er utvalgt til å vokte det hemmelige biblioteket under kirkehaugen. De gamle bibliotekvokterne mener at brødrene er for unge til å være krigere, og vil sette dem på prøve. Men snart blir det farlig på ordentlig, og Alrik og Viggo må være både modige og smarte for å overleve. Dessuten foregår det en kamp i skolegården, der eklingen Simon og gjengen hans tror de eier alt og alle.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 143
ISBN: 9788205475649
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Nidstången
Alder: Barn 9-12
Format: 22 x 15 cm
Nr: 8063141
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger