Min side Kundeservice Bli medlem

Ravneringene

Unik samleutgave.
Dette er en eksklusiv og særpreget utgave i begrenset opplag. Bokboksen inneholder en samleutgave av alle bøkene i Ravneringene-trilogien, samt bøkene Hirkas urteguide, Umoni språkbok og Historien om Ravneringene. Les mer

999,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Unik samleutgave.
Dette er en eksklusiv og særpreget utgave i begrenset opplag. Bokboksen inneholder en samleutgave av alle bøkene i Ravneringene-trilogien, samt bøkene Hirkas urteguide, Umoni språkbok og Historien om Ravneringene. I tillegg er dette med i boksen: tre kart trykket på lin, bokmerker, samlekort, et nummerert sertifikat og et Ulvetann-smykke. Alt er designet av forfatteren selv.

Ravneringene er en original og velskrevet fantasyserie på norrøn grunn. Den første boken Odinsbarn ble sluppet høsten 2013, og ble en kritikerrost bestselger. Boken ble nominert til Bokhandlerprisen, som den første fantasyboken noensinne. Også bok to og tre i serien - Råta (2014) og Evna (2015) - ble nominert til Bokhandlerprisen. Serien er prisbelønt og solgt til elleve land.

Bokboksen er en lekker gavepakke til alle fans som vil utforske Ravneringene-universet ytterligere. Innholdet har de selv vært med på å bestemme.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
1065
ISBN
9788205496941
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
25 x 17 cm
Serie
Ravneringene 1-3

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ravneringene:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Ormebitt

Arnt Olav Klippenberg
Innbundet 
345,- 379,-
 

Retro

Ellen Ørnes
Innbundet 
409,- 449,-
Hjertet
Ny!

Hjertet

Sarah Roxana Herlofsen
Innbundet 
157,- 179,-
 

Logg inn

Handlekurv