Meny
 

Rød dronning

; Carina Westberg (Oversetter)

Serie: Rød dronning 1

Klassisk kamp mellom overklasse og underklasse - med en fantastisk twist. Dette er perfekt for deg som elsker Hunger Games! Les mer
Vår pris
244,-
Spar
35,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 244,-
Spar: 35,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Dronning av folket

Klassisk kamp mellom overklasse og underklasse – med en fantastisk twist. Dette er perfekt for deg som elsker Hunger Games!

Victoria Aveyards bøker har tatt unge lesere med storm. Handlingen finner sted i et annet samfunn, helt forskjellig fra vår egen verden – eller er det egentlig så ulikt …?  Menneskene i dette samfunnet er delt inn i klasser basert på hvilken farge de har på blodet – rødblods og sølvblods, der de med sølvblod har makten. De er som elitesoldater med gudelignende egenskaper.

Møt Mare
For Mare Barrow, en 17 år gammel rød jente fra småbyen Staure, ser det ut til at ingenting kommer til å forandre seg – men så får hun jobb på slottet. Hun skal jobbe midt blant sølvfolkene, blant dem hun hater mest. Hun finner ut at, til tross for sitt røde blod, så har hun en egen dødelig kraft, en kraft som kan true hele verdensordenen. Hvis hun bruker den riktig … Plutselig befinner Mare seg midt i sølvblodsverdenen, og hun prøver å bruke sin posisjon til å hjelpe Purpurgarden – som styrer det røde opprøret. Dette spillet om makt er livsfarlig.

Vellykket, klassisk dystopi
«Rød dronning» er både velskrevet og dramatisk, og det er ikke så rart at den suste rett inn på førsteplassen på New York Times bestselgerliste for YA-bøker (young adult). «Rød dronning» er den første debutboka som noensinne har inntatt denne plasseringen. Leter du etter spenning, samfunnskritikk og romantikk i perfekte porsjoner, så trenger du ikke lete lenger – dette er den perfekte boka for deg!

Intelligent blanding av The Hunger Games, The Selection, Graceling og Divergent. Starburst Hill Victoria Aveyard - den nye dronninga av dystopisk fiksjon. The Guardian Childrens books En fantastisk debut som gjør at jeg gleder meg hemningsløst til de to neste bøkene. The Guardian online En virvelvind av svik og uventede vendinger. Sci-fi Now Den er lettlest, interessant og gripende. SFX Unik og fantastisk … full av tvister og vendinger hele veien. Jeg anbefaler denne boka av hele mitt hjerte, og kan nesten ikke vente på oppfølgeren. Theguardian.com

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 424
ISBN: 9788202440985
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Red queen
Alder: Ungdom
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8085749
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger