Meny
 
Snøfall
Snøfall

Snøfall

; Hilde Hagerup ; NRK super (Utgiver) ; Ane Gustavsson (Illustratør)

«Julemagi av beste merke.»

Dagbladet Terningkast 5
Snøfall er tidenes mest sette julekalender på NRK Super. Denne vakkert illustrerte høytlesningsboken er skrevet av Hilde og Hanne Hagerup. I år kommer endelig Snøfall tilbake på tv som NRKs julekalender. Les mer
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Årets julekalender på NRK!

Snøfall er tidenes mest sette julekalender på NRK Super. Denne vakkert illustrerte høytlesningsboken er skrevet av forfatteren bak tvserien, Hilde og Hanne Hagerup. I år er endelig Snøfall tilbake på tv som NRKs julekalender. Vi gleder oss!

Selma er 9 år og foreldreløs. Hennes høyeste ønske er å få en familie, og dette skriver hun i et brev som hun sender til julenissen. Brevet finner veien til nisselandsbyen Snøfall, og etter hvert havner også Selma der, selv om Snøfall er et sted der vanlige mennesker ikke har innpass. Men Selma er kanskje ikke et helt vanlig menneske? Kort tid etter at Selma ankommer Snøfall, begynner dramatiske ting å skje. Julenissen er plutselig forsvunnet, og andre krefter tar over. Hvis ikke Selma og vennene hennes klarer å finne julenissen, forsvinner alt det gode han står for, og selveste julaften står på spill. 

I boken kan vi for første gang lese Selmas historie, en magisk, litterær og spennende fortelling som står på egne ben i forhold til TV-serien. Denne boken er den perfekte gave til alle som elsker julen!

Fakta

Bla i boka

Anmeldelser

«Julemagi av beste merke.»

Dagbladet Terningkast 5

«Humoren og ablegøyene er et pluss i denne boken. Og dessuten, som et blaff fra bibelhistorien: tilgivelse.»

, NRK Bok