Meny
 

Tors hammer

; Torleif Sjøgren-Erichsen (Oversetter)

Serie: Magnus Chase og gudene fra Åsgard 2

Rick Riordans nye serie er en fest for leseglade ungdommer. Handlingen i Magnus Chase-serien er inspirert av vår hjemlige mytologi, og er tettpakket med action og humor. Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Om boka

Gjør deg klar for Ragnarok

Rick Riordans nye serie er en fest for leseglade ungdommer. Handlingen i Magnus Chase-serien er inspirert av vår hjemlige mytologi, og er tettpakket med action og humor. 

Magnus Chase har så smått begynt å venne seg til livet som einherje i Valhall. Dagene går med til kamper på liv og død, og middag etterpå. Men verden er i ubalanse, og Magnus og vennene hans må ut på eventyr. Denne gangen må de finne og få tilbake Tors hammer – og dermed redde verden.

Vern mot alle onde krefter
Tor har mistet hammeren sin. Igjen. Tordenguden har dessverre en urovekkende vane med å glemme hvor han legger våpenet sitt - det kraftigste våpenet i de ni verdener. I hendene på Tor er hammeren nok til å holde alle onde krefter i sjakk, og dermed opprettholde orden i universet. Men denne gangen er ikke hammeren bare borte, fienden har klart å slå kloa i den. Hvis ikke Magnus Chase og vennene hans får tak i hammeren raskt, vil de dødelige verdenene være forsvarsløse mot stormangrep fra kjempene.

Ragnarok vil begynne.
De ni verdenene vil brenne.

Dessverre er det bare én person som kan skaffe hammeren tilbake, og det er gudenes aller verste fiende, den slu og sleipe Loke - og prisen han forlanger, er skyhøy.

 

«Rick Riordans nye serie er ganske enkelt glimrende - kanskje hans beste så langt.» 
Harlan Coben

 

RICK RIORDAN hadde skrevet krimbøker for voksne i flere år da sønnen Haley ba ham fortelle en historie om greske guder og helter. Det ble starten på den første serien om Percy Jackson - de prisbelønte bøkene som har gått sin seiersgang verden over. Riordan har solgt mer enn 45 millioner bøker bare i USA, og bøkene hans er oversatt til 37 språk.

Fakta