Meny
 

Trollharen

; Ingela Korsell ; Henrik Jonsson (Illustratør) ; Jørn Roeim (Oversetter)

Serie: Pax 4

Problemene tårner seg opp for Viggo og Alrik - det er akkurat som om noen har laget usynlige feller for dem overalt. Hva er det egentlig som skjer …? Les mer
Vår pris
181,-
Spar
18,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 181,-
Spar: 18,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Trollharen

Problemene tårner seg opp for Viggo og Alrik – det er akkurat som om noen har laget usynlige feller for dem overalt. Hva er det egentlig som skjer …?

I denne boka møter Viggo og Alrik en trollhare. En trollhare var i folketroen et overnaturlig vesen som en dyktig heks kunne skape av forskjellige gjenstander, eller som hun kunne få direkte fra djevelen. Trollharen kunne gjøre ærend for heksa, som for eksempel å stjele melk fra nabogården. Når det dukker opp en trollhare i Mariefred betyr det trøbbel for Alrik og Viggo. Alrik drømmer urolige drømmer om en skyggeskikkelse som vikler en beinbit inn i garn og tøyfiller til det ser ut som et lite nøste. Dessverre husker han ikke drømmen når han våkner …

Problemer for Viggo og Alrik
I tillegg til å kjempe med sterke overnaturlige krefter, må guttene hele tida passe seg for langt mer verdslige trusler – som for eksempel slemme Simon og faren hans. På skolens idrettsdag skal Alrik spille golf – sammen med Simon. Så slår Alrik hole-in-one – i det som skulle være Simons paradegren. Simon blir sint. Som om ikke det var nok forsvinner mobilen til Simon, og alle tror det er Alrik som har tatt den. Og mobilen er ikke det eneste som forsvinner – klær blir borte fra tørkesnorene, og lommebøker forsvinner. Kanskje må de to fosterbrødrene flytte, igjen …?

Jakten på trollharen
Heldigvis skjønner Estrid og Magnar at det står magiske krefter bak alle tyveriene. Vil Alrik og Viggo rekke å finne og uskadeliggjøre trollharen før den som kontrollerer den har fått for stor makt …?
Dette er leselyst mellom to permer!

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 195
ISBN: 9788205475700
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 22 x 15 cm
Nr: 8081425
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger