Min side Kundeservice Bli medlem

Utburden

Mariefred hjemsøkes av et lite spøkelsesbarn som skremmer innbyggerne. Viggo og Alrik må finne en løsning før det er for sent. Les mer

174,-

199,- Spar: 25,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Truende skygger

Mariefred hjemsøkes av et lite spøkelsesbarn som skremmer innbyggerne. Viggo og Alrik må finne en løsning før det er for sent.

Tredje bok i Pax-serien begynner der Grimen, bok nummer to, sluttet. Brødrene Viggo og Alrik bor i fosterhjem i den søvnige, lille byen Mariefred. Kanskje var det en overordnet mening med at de ble sendt akkurat dit, for ganske raskt etter at de flyttet dit begynte merkelige ting å skje. Det viser seg at brødrene er utvalgt til å vokte et hemmelig bibliotek. Søsknene Estrid og Magnar har voktet biblioteket fram til nå, og de kom også til Mariefred som fosterbarn.

Leseglede og spenning
Pax-serien byr på velskrevet spenning som selv de mest skeptiske gutta kaster seg over. Men Alrik og Viggo kjemper ikke bare mot overnaturlige vesener som kirkegrimer og utburd, de kjemper også en hard kamp mot den slemmeste gutten på skolen, som er lærerens sønn. Han er stadig ute etter Viggo og Alrik, og løgnene hans sprer seg som gift.

Under angrep
Nå er det magiske biblioteket under angrep – onde krefter vil trenge seg inn og ta kontrollen over Mariefred. Halloween og allehelgensdag nærmer seg – tiden da trollpakk og spøkelser får ekstra krefter og evner. Og et slikt vesen har nå bestemt seg for å ta hevn. Den lille spøkelsesjenta er en utburd, et lite barn som har fått en unaturlig død og som er begravet i uhellig jord. Alrik og Viggo må finne knoklene til utburden og gravlegge den på kirkegården – før det er for sent. Og hvem er den mystiske Iris egentlig, som Alrik er så betatt av …? Henne får du vite mer om i neste bok, Trollharen!

Åsa Larsson og Ingela Korsell har med Pax-serien klart å skape et overbevisende univers, og en utrolig medrivende bokserie. Hver bok inneholder en historie som blir avsluttet, men samtidig slutter alle bøkene med en skikkelig cliffhanger, som gjør at man nesten ikke klarer å vente på neste bok! Utburden er tredje bok i suksess-serien PAX - et actionfylt urbant fantasy-epos i ti deler, beregnet på lesere fra ti år og oppover. Pax-bøkene har alt som skal til for å bli en moderne, nordisk fantasyklassiker!

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
190
ISBN
9788205475687
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Mylingen
Format
22 x 15 cm
Nr
8074402
Serie
Pax 3

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Utburden:

Oppslukt
3 for 2

Oppslukt

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
179,- 279,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Oppslukt
3 for 2

Oppslukt

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
179,- 279,-
 
Amuletten
3 for 2

Amuletten

Kazu Kibuishi
Innbundet 
199,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv