Meny
 
Utburden - 
   Åsa Larsson
  
   Ingela Korsell
  
   Henrik Jonsson
  
   Jørn Roeim

Utburden

; Ingela Korsell ; Henrik Jonsson (Illustratør) ; Jørn Roeim (Oversetter)

Serie: Pax 3

Mariefred hjemsøkes av et lite spøkelsesbarn som skremmer innbyggerne. Viggo og Alrik må finne en løsning før det er for sent. Les mer
Vår pris
174,-
Spar
25,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 174,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Truende skygger

Mariefred hjemsøkes av et lite spøkelsesbarn som skremmer innbyggerne. Viggo og Alrik må finne en løsning før det er for sent.

Tredje bok i Pax-serien begynner der Grimen, bok nummer to, sluttet. Brødrene Viggo og Alrik bor i fosterhjem i den søvnige, lille byen Mariefred. Kanskje var det en overordnet mening med at de ble sendt akkurat dit, for ganske raskt etter at de flyttet dit begynte merkelige ting å skje. Det viser seg at brødrene er utvalgt til å vokte et hemmelig bibliotek. Søsknene Estrid og Magnar har voktet biblioteket fram til nå, og de kom også til Mariefred som fosterbarn.

Leseglede og spenning
Pax-serien byr på velskrevet spenning som selv de mest skeptiske gutta kaster seg over. Men Alrik og Viggo kjemper ikke bare mot overnaturlige vesener som kirkegrimer og utburd, de kjemper også en hard kamp mot den slemmeste gutten på skolen, som er lærerens sønn. Han er stadig ute etter Viggo og Alrik, og løgnene hans sprer seg som gift.

Under angrep
Nå er det magiske biblioteket under angrep – onde krefter vil trenge seg inn og ta kontrollen over Mariefred. Halloween og allehelgensdag nærmer seg – tiden da trollpakk og spøkelser får ekstra krefter og evner. Og et slikt vesen har nå bestemt seg for å ta hevn. Den lille spøkelsesjenta er en utburd, et lite barn som har fått en unaturlig død og som er begravet i uhellig jord. Alrik og Viggo må finne knoklene til utburden og gravlegge den på kirkegården – før det er for sent. Og hvem er den mystiske Iris egentlig, som Alrik er så betatt av …? Henne får du vite mer om i neste bok, Trollharen!

Åsa Larsson og Ingela Korsell har med Pax-serien klart å skape et overbevisende univers, og en utrolig medrivende bokserie. Hver bok inneholder en historie som blir avsluttet, men samtidig slutter alle bøkene med en skikkelig cliffhanger, som gjør at man nesten ikke klarer å vente på neste bok! Utburden er tredje bok i suksess-serien PAX - et actionfylt urbant fantasy-epos i ti deler, beregnet på lesere fra ti år og oppover. Pax-bøkene har alt som skal til for å bli en moderne, nordisk fantasyklassiker!

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 190
ISBN: 9788205475687
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Mylingen
Alder: Barn 9-12
Format: 22 x 15 cm
Nr: 8074402
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger