Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Villdyr

«Sjelden vare. Utenforskap, onde ugler og parallelle verdener turneres på sikkert vis av debutant Håkon Marcus i ei uvanlig norsk bok. »

Maya Troberg Djuve, Dagbladet

Håkon Marcus sin bok Villdyr er rett og slett en sensasjon! Allerede etter første bok er hele den planlagte serien hans solgt til en rekke utenlandske forlag. 

Les mer

262,-

299,- Spar: 37,-

Sendes innen 1 virkedag

 

Hamløperne er ville dyr men de kan skape seg om til mennesker. De lever blant oss i all hemmelighet mens de kjemper om territorier, makt og en kraft som tvinger naturen til å adlyde dem. Ravn, elg, rev og ugler er alle involvert i et spill om naturens trone.


Dette vet 13 år gamle Embla ingenting om. Hun har mer enn nok med å håndtere livet slik det er. Ny skole, en uutholdelig eldre søster og foreldre som alltid blander seg inn. Når mystiske ting begynner å skje rundt henne, oppdager Embla at hun har en helt spesiell rolle i en verden hun ennå ikke har hørt om.

Embla  skal vise seg å kunne spille en viktig rolle i den farlige maktkampen mellom dyreklanene. Sammen med sine nye hamløper-venner finner Embla seg snart selv i en magisk villmark fylt med fare …

 

Villdyr er første bok i en ny, storslagen fantasyserie for barn.

Passer fra 9 år og oppover.

 

«Dette er norsk fantasy for de unge som jeg mener holder internasjonal klasse.»
Barnebokbloggen.no

«Sjelden vare. Utenforskap, onde ugler og parallelle verdener turneres på sikkert vis av debutant Håkon Marcus i ei uvanlig norsk bok. (...) en spenstig og frisk mysterie-fortelling. Villdyr er en forfriskende debut om vennskap og skjebnefellesskap, myter og mørke, og ikke minst; om behovet for å passe inn.»
Maya Troberg Djuve, Dagbladet 

«Endelig et oppgjør med barns klassiske fantasyhelt. Denne debutromanen er like god både når den hyller og opponerer mot Harry Potter. Håkon Marcus' debutbok bobler av skriveglede.»
Guri Fjeldberg, Aftenposten

«Håkon Marcus byr på real fantasy i sin bokdebut, og han lykkes godt. Villdyr er godt skrudd sammen. Fra første setning er energien god, en megetsigende åpningssetning setter standarden for en fortelling på høyt nivå.»
Karen Frøsland Nystøyl, Periskop

«Overraskende smart vri i fantasydebut. Min tiåring leste boka før meg, og da jeg halvveis i boka nevnte graden av likhet med Harry Potter og andre fantasy-bøker som et stort aber, sa hun, nei, nei! Bare vent, på slutten vil boka åpenbare seg for deg. Og ja! Lo and behold! Det viser seg at Marcus faktisk driver litt gjøn med sjangeren. Samtidig er den overrumplende vendingen i plottet en ektefølt kommentar til barn og unges behov for å bli sett. Det er ganske godt tenkt. Dypest sett handler romanen om enkeltmennesket og kollektivet.»
Karin Haugen, Klassekampen

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
358
ISBN
9788203399008
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
23 x 16 cm
Nr
8221812

Bla i boka

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Sjelden vare. Utenforskap, onde ugler og parallelle verdener turneres på sikkert vis av debutant Håkon Marcus i ei uvanlig norsk bok. »

Maya Troberg Djuve, Dagbladet

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Villdyr:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Mira

Sabine Lemire
Innbundet 
99,- 199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv