Meny
 

Alt som teller

Alt som teller er en roman om vennskap, forelskelse og tall. Og om små og store hav som det går eller ikke går å svømme i. Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Når livet går opp

Alt som teller er en roman om vennskap, forelskelse og tall. Og om små og store hav som det går eller ikke går å svømme i.

Petra (12) er på mange måter en helt vanlig jente i en norsk bygd – men hun er også litt uvanlig. Blant annet har hun et mer intenst forhold til tall enn det som er vanlig – kanskje fordi de er enklere å forholde seg til enn mennesker. Spesielt godt liker Petra partall, og pi, et tall som aldri går opp, blir hun direkte kvalm av. Hun er sikker på at hvis hun gjør ting på partall så vil gode ting skje.

Venninnen Melika er flyktning, og savner storebroren sin. Petra bestemmer seg for å tenke skikkelig hardt på ham, slik at han kommer seg til Norge. 

Propellgutten
Petra blir sendt til PP-tjenesten for sine tilpasningsvansker på skolen. Terapeuten der utfordrer henne til å konfrontere ting hun synes er vanskelige – som å lære seg de første 50 sifrene av pi, og til å oppsøke svømmehallen. Petra er nemlig heller ikke særlig glad i vann. Men heldigvis kan vidunderlige ting skje – i svømmehallen treffer hun Thomas ... Plutselig blir alt annerledes. 

 

«Alt ligger til rette for en oppfølger fra denne lovende debutanten.»
Maya Troberg Djuve, Dagbladet

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 200
ISBN: 9788203259876
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 21 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger