Meny
 

I sjuende himmel - NOT!

en roman

Det er bedre å ikke bli valgt i det hele tatt enn å bli valgt til slutt. Det er derfor Lind ikke er med i klassens jentegjenger. Lind trenger vel ingen gjeng! Men hun trenger Hilde, som plutselig har blitt mer opptatt av Britt, eller DrittBritt, som hun heter fra nå av. Les mer
Vår pris
218,-
Spar
31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 218,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

I sjuende himmel – NOT! handler mye om å være seg selv, om å være ny og om å fornye seg – uten å miste seg selv. Også handler det om Leo, selvfølgelig. Nydelige Leo.

Det er bedre ikke å bli valgt i det hele tatt, enn å bli valgt til slutt. Det er derfor Lind ikke er med i klassens jentegjenger. Lind trenger vel ingen gjeng! Men hun trenger bestevenninna Hilde, som plutselig har blitt mer opptatt av Britt, eller DrittBritt, som Lind velger å kalle henne fra nå av.

Å være seg selv nok er kanskje ikke nok
Lind tør å gå sin egen vei. Hun er ikke så opptatt av kjæresteting og jentegreier. Men i løpet av sommerferien bestevenninna Hilde på uforklarlig vis blitt til en helt annen, merkelig lik de andre jentene i klassen. Lind ville helst ha fortsatt som før, med morellsteinspytting og fotball – men skal hun få satt på plass jålejentene én gang for alle, og vinne Hilde tilbake, må det endringer til. Dessuten vil hun gjerne at Leo skal legge merke til henne. Altså har hun ikke noe valg, hun MÅ prøve å tilpasse seg litt. Hun skal bli en ny, mer feminin Lind! Selv om det går imot slik hun egentlig vil være. Og ikke er det lett heller. Lind vikler seg inn i løgner, mange løgner. Men i krig og kjærlighet er alt lov. Og Lind MÅ vinne Hilde tilbake.

I sjuende himmel – NOT! er en roman for lesere i slukealderen. Den handler om å prøve å passe inn, og om hvor feil selv de mest velmente strategier kan slå. Dette er en bok om fysikk, morellsteinspytting og kampen om en bestevenn, om forelskelse og om å vokse uten å miste seg selv av syne. God lesning!

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 294
ISBN: 9788205464742
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8063133
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger