Meny
 

Kan vi bare late som

Velskrevet, vittig og vakkert om overambisiøse foreldre og den første kjærligheten. Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Når Emma ikke spiller Sims eller drømmer om a bli en berømt blogger, driver hun med kunstløp. Punktum. Mer er det ikke tid til. Jossi driver med hockey og er først og fremst opptatt av a ha det gøy på isen. Etter et veddemål utvikler det seg langsomt et vennskap mellom de to. Jossi blir en inspirasjon for Emma. Men alt er ikke på plass i Jossis verden ...

Denne romanen tar opp en rekke krevende temaer – som å gjøre noe bare fordi det er forventet, uten at man egentlig har lyst, den første kjærligheten, utenforskap, rus og vennskap.

«Mens jeg ligger og kaver på isen, flyr noe svart forbi meg og krasjer inn i vantet med et ekstremt høyt smell. Jeg kryper sammen og kjenner sjokket av den skarpe lyden helt ut i fingertuppene. Pucken. Den burde faen meg hatt lyddemper. Jeg plukker den opp og stirrer på den med avsky. En av guttene klatrer over dekkene og er på vei mot meg. ‘Si unnskyld’, sier jeg når han er nærme nok. ‘Du kunne ha drept meg!’ Gutten sier ingenting, han bare stirrer. Alt jeg kan skimte under hjelmen, er mørk hud og svart hår.»

«Sår, vakker og varm debut.»
Tønsberg blad

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Vigmostad Bjørke
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 189
ISBN: 9788241915055
Utgave: 1. utg.
Alder: Ungdom
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8128421
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger