Min side Kundeservice Bli medlem

Adrians atlas

bok 1

Adrians atlas er et internasjonalt drama om gutten som tar sitt livs største sjanser i jakten på familien. En humoristisk og sår spenningshistorie om Adrian som brått lærer at veien blir til underveis, og at ikke alle mennesker nødvendigvis vil deg godt. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Adrians atlas er et internasjonalt drama om gutten som tar sitt livs største sjanser i jakten på familien. En humoristisk og sår spenningshistorie om Adrian som brått lærer at veien blir til underveis, og at ikke alle mennesker nødvendigvis vil deg godt. Dette er første boken i trilogien om Adrian. Helt alene i en stor, ukjent verden... En morgen er plutselig søsteren og foreldrene til Adrian borte. Hva har skjedd? Hvordan kan en hel familie forsvinne sporløst? Adrian bestemmer seg for å finne dem, koste hva det koste vil. Han legger ut på en vanvittig reise over store deler av Europa. På veien støter han på uante utfordringer, farlige mennesker og en helt spesiell jente...

Medlemsvurdering:
Dette er en av de beste bøkene jeg har lest hverfall! Den har absolutt alt! Den er trist, morsom og glad på samme tid, Arne Svingen du er en stjerne i å skrive bøker og jeg digger deg!

Andrea(13)

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242138767
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Serie
Adrian

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

A
Andrea(13) – 10.11.2012

– Dette er en av de beste bøkene jeg har lest hverfall! Den har absolutt alt! Den er trist, morsom og glad på samme tid, Arne Svingen du er en stjerne i å skrive bøker og jeg digger deg!

L
Lille søss – 14.03.2009

– Dette er en spenningsbok som handler om den unge gutten Adrian som våkner en vanlig morgen og oppdager at hans familie er borte. Han bestemmer seg for å finne dem, koste hva det koste vil. Han setter ut på en lang reise på jakt etter sin familie! Han reiser mange steder i Europa i håp om og finne dem, og på veien møter han noen "hyggelige" folk. Han finner en kode bak på guideboka si som leder ham til en fyr som heter Demir som kan hjelpe ham med å finne familien sin. Bli med på denne spennende historien verden rundt! Anbefales for alle barn i en alder av 10-13 år!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Adrians atlas:

Se flere

Logg inn

Handlekurv