Meny
Kjemiske hjerter - Krystal Sutherland
Kjemiske hjerter - Krystal Sutherland

Kjemiske hjerter

; Stian Omland (Oversetter)

Denne uimotståelige historien handler om den første kjærligheten, knuste hjerter og de gylne stingene som syr dem sammen igjen. Perfekt for alle som liker John Green! Les mer
Vår pris
262,-
Spar
37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 262,-
Spar: 37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Den store kjærligheten

Denne uimotståelige historien handler om den første kjærligheten, knuste hjerter og de gylne stingene som syr dem sammen igjen. Perfekt for alle som liker John Green!

Henry Page har aldri vært forelsket. Han ser på seg selv som en håpløs romantiker, men den store, hjertebankende, kan-ikke-spise, kan-ikke-sove - forelskelsen har bare ikke truffet ham ennå. Henry har vært fornøyd med å konsentrere seg om skolen, om å få ålreite karakterer, og kanskje til og med bli redaktør for skoleavisen. Så - den tredje tirsdagen i tredjeklasse på high school – skjer det. Grace Town dukker opp i klassen hans.

Grace er ikke akkurat en Henry ville tenke på som drømmejenta. Hun går med stokk, kler seg i altfor store gutteklær, og bryr seg fint lite om utseendet. Det er ingen tvil om at noe ved Grace har gått i stykker, men for Henry gjør det henne bare enda vakrere, og mer enn noe annet vil han hjelpe henne å bli hel igjen. Henry kjenner, med hele seg, at fra nå av vil ingenting bli som før.

«Uimotståelig, romantisk og hjerteknusende»
The Bookseller

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 318
ISBN: 9788205490826
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Our chemical hearts
Alder: Ungdom
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8099774
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger