Min side Kundeservice Bli medlem

Kysse, sa Heidi

Nina og Heidi har vært bestevenninner fra de begynte på skolen, men i femte klasse begynner vennskapet å forandre seg. Heidi har vært på ferie og forelsket seg i Ørjan, og kysset ham!

Det er ikke alltid like greit å være 11 år, men spennende er det. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Nina og Heidi har vært bestevenninner fra de begynte på skolen, men i femte klasse begynner vennskapet å forandre seg. Heidi har vært på ferie og forelsket seg i Ørjan, og kysset ham!

Det er ikke alltid like greit å være 11 år, men spennende er det.

En bok om å fnise, å være forelsket og som bobler av uro og spenning.

Medlemsvurdering:
Kysset, sa heidi er en morsom om spennende bok for barn og ungdommer. Boken handler om Heidi og Nina som har vært bestevenner siden første klasse. Nå går de i 6. klasse, og de ser på seg selv som voksne. Nina og Heidi fortsetter å være venner til noen uker av sjette har gått. Da får plutselig Heidi en ny venninne som er jålete. Da begynner Heidi også å løpe etter gutter, og å sminke seg. Nina forstår ikke hva som har skjedd med Heidi, og hun tørr ikke si ifra til foreldrene sine. De ville jo trodd hun var sær.. Hva skal hun gjøre..?! Kysset, sa heidi er en helt super barne og ungdomsbok. Den handler om vennskap og kjærlighet, så den passer derfor best for jenter. Personlig syntes jeg at boka var helt topp! Anbefales på det aller sterkeste!

Margrethe

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202345174
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

S
Synne – 18.03.2008

– Det er ikke lett å gå i 5.klasse og å være 11 år. Denne geniale boka handler om Nina og Heidi som går i 5.klasse. De er bestevenner og har vert det siden de startet på skolen. Men vennskapet begynner å briste etter at Heidi har vært på en ferie og kysset Ørjan som hun ble forelsket i. Heidi slutter å bry seg om Nina og bryr seg bare om guttene i 6. klasse. Da er det bra for Nina at Jon i klassen erter henne og løper etter henne i friminuttet. dette er en bok om vennskap og kjærlighet, som passer for alle.

M
Margrethe – 30.03.2006

– Kysset, sa heidi er en morsom om spennende bok for barn og ungdommer. Boken handler om Heidi og Nina som har vært bestevenner siden første klasse. Nå går de i 6. klasse, og de ser på seg selv som voksne. Nina og Heidi fortsetter å være venner til noen uker av sjette har gått. Da får plutselig Heidi en ny venninne som er jålete. Da begynner Heidi også å løpe etter gutter, og å sminke seg. Nina forstår ikke hva som har skjedd med Heidi, og hun tørr ikke si ifra til foreldrene sine. De ville jo trodd hun var sær.. Hva skal hun gjøre..?! Kysset, sa heidi er en helt super barne og ungdomsbok. Den handler om vennskap og kjærlighet, så den passer derfor best for jenter. Personlig syntes jeg at boka var helt topp! Anbefales på det aller sterkeste!

T
The super-piraia! – 26.01.2006

– 'Kysset sa Heidi' er en helt fantastisk bok. Den er ganske gammel, men den er likevel veldig kul! Kysset sa Heidi handler om Nina Ruud som er bestevenninne med en annen jente som heter Heidi. De to har vært bestevenninner siden første klasse, og har alltid likt hverandre. Men så, i femte klasse begynner Heidi å bry seg mer om guttene i sjette klasse enn Nina. Heidi får seg også en ny bestevenninne, og Nina blir helt alene. Den eneste vennen Nina har er Jon i klassen. Han knabber viskelærene og blyantene hennes i timene, og de to går alltid hjem fra skolen sammen, men han er ikke det sammen som Heidi! Heidi har blitt veldig jålete, mens Nina er helt vanlig. Kan Nina få seg en ny venninne, eller skal hun være venninneløs resten av livet?! Dette er en helt topp barne-og ungdomsbok. Den handler om følelser og er samtidig spennende, morsom og full av action. Det er rett og slett en helt fantastisk! Anbefales for alle over 9 år!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kysse, sa Heidi:

Flaut

Taran L. Bjørnstad
E-bok 
149,-

Se flere

Logg inn

Handlekurv