Min side Kundeservice Bli medlem

Natt på Frognerbadet

Om kampen for å være en av gutta. En fortelling om å være gutt i midten av tenårene, som alle jenter burde snike seg til å høre på. Det er bare jentene som hopper fra femmeren. Simon skulle vært jente. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Om kampen for å være en av gutta. En fortelling om å være gutt i midten av tenårene, som alle jenter burde snike seg til å høre på. Det er bare jentene som hopper fra femmeren. Simon skulle vært jente. Så lenge man har pupper og puls, er alltid noen interessert i deg. Da kan du hoppe fra tremeteren med krøllete bein og holde for nesa uten at det gjøre noe. Er du gutt, ville du vært ferdig. Men Simon har et digert brannsår og tar ikke av seg på overkroppen når andre enn vennene kan se ham. Derfor deltar han ikke i stupekonkurransene om natten på Frognerbadet. Ellers er han en av gutta. Inntil han blir forelska i Petra. For hvorfor liker ikke de andre gutta henne? Hva er det Simon har misforstått?

Medlemsvurdering:
En lettlest bok der forfatteren er god til å sette seg inn i ungdommenes følelser, tanker og handlinger. Litt morsom, spennende og liten bok som anbefales til gutter!

Aud H. F

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242139313
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Priser
Litteraturprisen 2008

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

A
Aud H. F – 21.03.2018

– En lettlest bok der forfatteren er god til å sette seg inn i ungdommenes følelser, tanker og handlinger. Litt morsom, spennende og liten bok som anbefales til gutter!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Natt på Frognerbadet:

Flaut

Taran L. Bjørnstad
E-bok 
149,-

Se flere

Logg inn

Handlekurv