Min side Kundeservice Bli medlem

Dødelig blitz

Tre kamerater går inn i et fraflyttet hus. De har med seg et digitalkamera, og tar bilder av hverandre i mørket. Når de senere ser gjennom bildene, hopper hjertet over et slag. I bakgrunnen på et av bildene ser de at det ligger en kropp i en seng. Les mer

130,-

149,- Spar: 19,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Tre kamerater går inn i et fraflyttet hus. De har med seg et digitalkamera, og tar bilder av hverandre i mørket. Når de senere ser gjennom bildene, hopper hjertet over et slag. I bakgrunnen på et av bildene ser de at det ligger en kropp i en seng.

Medlemsvurdering:
En ung gutt bor i en rolig landsby, adskilt fra resten av verden. Uheldigvis blir landsbyen angrepet av krigsherren Iida Sadamu og hans menn, og dermed må denne gutten, Tomasu, flykte. Han blir reddet av Otorienes leder, og blir oppfordret til å bytte navn til Takeo. Herr Otori lar Takeo bo hos ham, og får snart besøk av noen som oppdager Takeos virkelige evner. Takeo hører bedre enn en hund, kan gjøre seg usynlig, og han kan være to steder på en gang. Disse evnene får dermed trening. Samtidig som dette skjer blir vi bedre kjent med en pike ved navn Kaede, som er, til tross for sin høye status som datter av en krigsherre, innkvartert hos tjenerene i et slott. Ting skjer, og hun får beskjed om at hun skal gifte seg med en viss herr Otori. Da hun for første gang får se herr Otori og hans følge, blir hun med en gang forelsket. Men det er uheldigvis ikke i herr Otori. Denne historien drar deg med ut i datidens Japan slik det var med krig, svik, overnaturlige evner og kjærlighet. Klar 6'er. Anbefales fra 11-12år og opp.

Silje E.Sandbrekkene, 13år

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242136435
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Serie
Marg & bein

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

K
Karolinex – 09.06.2009

– Boken "Dødelig blitz" skrevet av Arne Svingen, handler om at de tre kameratene bestemmer seg for å gå inn i et forlatt hus, som har stått tomt lenge. Guttene har med seg et digitalkamera som de skal bruke for å ta bilder av hverandre i mørket. Når de senere ser gjennom alle bildene som de har tatt, får alle guttene et stort sjokk! De ser nemlig at det ligger en død kropp i en seng, i bakrunnen på et av bildene deres. Guttene vet ikke hva de skal gjøre i det hele tatt. Dette er en veldig spennede bok som får håret til å reise seg i nakken! Anbefales til alle barn i en alder av 10 til 13 år!

F
Fotografen – 03.11.2008

– De tre kameratene denne boka handler om bor i et lite fredelig nabolag. Så er det en familie som flytter bort fra huset sitt, og det blir stående tomt en stund. Dette vil guttene ha det litt gøy med. De tar med seg et digitalkamera, og tar en masse bilder av seg selv inne i de mørke rommene i huset. Senere ser de gjennom bildene på pc, og oppdager sjokkert at det ligger en død mann i en seng i bakrunnen på et av bildene. Hvem var det? Og hvordan kom han dit? Dette var som nevnt en "dødelig spennende bok!" Den fikk meg virkelig til å grøsse, og den kan være aller kjekkest å lese i på kvelden. Barn som liker en skikelig grøss kan kjøpe seg denne, og bli fornøyde. Den passer for folk fra ti år og oppover.

S
Silje E.Sandbrekkene, 13år – 12.06.2007

– En ung gutt bor i en rolig landsby, adskilt fra resten av verden. Uheldigvis blir landsbyen angrepet av krigsherren Iida Sadamu og hans menn, og dermed må denne gutten, Tomasu, flykte. Han blir reddet av Otorienes leder, og blir oppfordret til å bytte navn til Takeo. Herr Otori lar Takeo bo hos ham, og får snart besøk av noen som oppdager Takeos virkelige evner. Takeo hører bedre enn en hund, kan gjøre seg usynlig, og han kan være to steder på en gang. Disse evnene får dermed trening. Samtidig som dette skjer blir vi bedre kjent med en pike ved navn Kaede, som er, til tross for sin høye status som datter av en krigsherre, innkvartert hos tjenerene i et slott. Ting skjer, og hun får beskjed om at hun skal gifte seg med en viss herr Otori. Da hun for første gang får se herr Otori og hans følge, blir hun med en gang forelsket. Men det er uheldigvis ikke i herr Otori. Denne historien drar deg med ut i datidens Japan slik det var med krig, svik, overnaturlige evner og kjærlighet. Klar 6'er. Anbefales fra 11-12år og opp.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dødelig blitz:

Se flere

Logg inn

Handlekurv