Min side Kundeservice Bli medlem

Grusom spådom

Thomas og Miriam oppsøker et tivoli uten lov. De blir spådd av en knokkelaktig, gammel kone. Hun sier hva som vil hende dem de nærmeste dagene, deriblant noen ytterst grusomme ting. Thomas og Miriam prøver å glemme hele affæren, men snart begynner spådommen å gå i oppfyllelse. Les mer

245,-

269,- Spar: 24,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Thomas og Miriam oppsøker et tivoli uten lov. De blir spådd av en knokkelaktig, gammel kone. Hun sier hva som vil hende dem de nærmeste dagene, deriblant noen ytterst grusomme ting. Thomas og Miriam prøver å glemme hele affæren, men snart begynner spådommen å gå i oppfyllelse...

Medlemsvurdering:
Det er en kamp med skjebnen. Det starter med at de er på et tivoli de ikke fikk lov til å gå til. Dette tivoliet var så fallerferdig at de ble vettskremte når pariserjulet begynte å kjøre. De møter en spådame. Det er noe rart med henne. De blir forvirret, ting skjer som det ikke er så lett å forstå. Gjennom en lang reise av forvirring og spenning møter de det de fryker mest. De forstår at de er i livsfare. Gjør de noe galt kan de dø. Det store spørsmålet er; tror du virkelig på skjebnen? Boka er så spennende at du ikke klarer og legge den fra deg! Du er bare nødt til og lese mer. Selv har jeg lest boka fire ganger og jeg er enda ikke lei. Jeg skjelver når jeg hører spåkonens navn!

Andrea 11år

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
114
ISBN
9788202358075
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Format
21 x 14 cm
Serie
Marg & bein

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

A
Andrea 11år – 20.06.2009

– Det er en kamp med skjebnen. Det starter med at de er på et tivoli de ikke fikk lov til å gå til. Dette tivoliet var så fallerferdig at de ble vettskremte når pariserjulet begynte å kjøre. De møter en spådame. Det er noe rart med henne. De blir forvirret, ting skjer som det ikke er så lett å forstå. Gjennom en lang reise av forvirring og spenning møter de det de fryker mest. De forstår at de er i livsfare. Gjør de noe galt kan de dø. Det store spørsmålet er; tror du virkelig på skjebnen? Boka er så spennende at du ikke klarer og legge den fra deg! Du er bare nødt til og lese mer. Selv har jeg lest boka fire ganger og jeg er enda ikke lei. Jeg skjelver når jeg hører spåkonens navn!

S
Spådama! – 03.11.2008

– Denne grøssende boka handler om bestevennene Miriam og Thomas. Det hele begynner en dag de er på tivoli. De oppdager et telt der det bor en spådame. Thomas drar Miriam med seg. Dette skal bli spennende! Men den ekle gamle dama forteller at det kommer til å skje en rekke med grusome ting de neste dagene. Thomas og Miriam synes at det er uhyggelig, og forsøker å glemme det hele. Men så begynner tingene å skje. Spådommene går i oppfyllelse! Miriam og Thomas bestemmer seg for at de må endre sjebnen, før det er for sent! Dette var den skumleste "Marg og bein"-boka jeg har lest. Jeg gir den en klar sekser, men sier at den absolutt ikke bør leses av barn under ti år. Det kan være litt i skumleste laget!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Grusom spådom:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv