Meny

Heksenatten

Det skjer den kvelden tvillingene Ada og Nathaniel er på mørkekjøring. De ser for seg et par kjedelige timer i bilen til kjørelæreren. Men snøfallet blir stadig tettere, og plutselig tar bilen - og kvelden - en uventet vending. Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 14 bonuskroner!

Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 14 bonuskroner!

Om boka

Det skjer den kvelden tvillingene Ada og Nathaniel er på mørkekjøring. De ser for seg et par kjedelige timer i bilen til kjørelæreren. Men snøfallet blir stadig tettere, og plutselig tar bilen - og kvelden - en uventet vending. Det er den kvelden de møter heksene. Og den kvelden de skjønner hvorfor de alltid har hatet hverandre.


"V-vi har vært i en ulykke," sa Nathaniel.

"Jeg vet det," svarte Celeste. Og i det samme la Nathaniel merke til noe. Noe som fikk ham til å lure på om noe var blitt ristet løs i hjernen hans i krasjet. Instinktene ba ham løpe, men beina lystret ikke.

Det var øynene hennes, eller rettere sagt de isblå irisene hennes.

De snurret. Spant. Rundt og rundt som tannhjul. Rundt og rundt og rundt og rundt og rundt og rundt ... og rundt ... og rundt.


Alexander Løken var den første vinneren av Bokslukerprisen (2015) med Trollskallen, første bok i trilogien Edward Frosts mysterier.

Heksenatten er hans mest gufne og grøssende bok så langt. Gled deg - og gru deg!

Fakta