Meny

Zombiefeber

; Elisabeth Bjørnson (Oversetter)

Serie: Zombiefeber 1

En mystisk feber sprer seg i byen. Og hvor kommer all vepsen fra?

Det er den varmeste sommeren Herbert kan huske og det kryr av veps. Samtidig begynner menneskene i byen å bli syke. De får feber og røde øyne, og Herbert og venninnen Sally får bange aninger. Les mer
Vår pris
244,-
Spar
35,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 12 bonuskroner!

Vår pris: 244,-
Spar: 35,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 12 bonuskroner!

Om boka

Det er høysommer og ferie, men en mystisk feber sprer seg i byen. Herbert og Sally får bange anelser – men kommer noen til å tro på dem? God ungdomsgrøsser fra krimdronning Kristina Ohlsson.

Det er den varmeste sommeren Herbert kan huske og det kryr av veps. Hvor kommer de fra? Samtidig begynner menneskene i byen å bli syke. De får feber og røde øyne, og Herbert og venninnen Sally får bange anelser om at noe forferdelig er i ferd med å skje. Det virker ikke som om den mystiske influensaen er en vanlig influensa … De som har vært syke forandrer seg, og ikke til det bedre. 

Tilfluktsstedet
Sammen søker Herbert og Sally tilflukt på det hemmelige gjemmestedet sitt, inne i en nedlagt mølle. Der kan ingen, verken levende eller døde, nå dem. De prøver å legge en plan – for noen må jo gjøre noe for å stoppe sykdommen. Men hvem kommer til å tro på dem? De oppsøker en vepseforsker som har slått seg ned i nærheten.

Iskalde grøss i sommervarmen
Kristina Ohlsson har skrevet en passe skummel grøsser som passer perfekt på varme sensommerdager – denne boka får virkelig i gang lesingen etter ferien! Bare pass på at ingen rundt deg plutselig virker litt syke …

Fakta