Eskaleringen

I en liten fransk landsby okkupert av den tyske hæren nekter tre barn å bøye seg for fienden. Men hvordan kan man stå imot en så sterk motstander når man bare er 13 år? En nydelig historisk fortelling om vennskap og mot. Les mer

208,-

229,- Spar: 21,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

I en liten fransk landsby okkupert av den tyske hæren nekter tre barn å bøye seg for fienden. Men hvordan kan man stå imot en så sterk motstander når man bare er 13 år? En nydelig historisk fortelling om vennskap og mot.
Serien Motstandsbarna er en franskbelgiske tegneseriesuksess som følger opplevelsene til tre venner under krigen. ( av Ers/Dugomier)

Bind 4. Eskaleringen
For 14-åringen François og vennene hans har situasjonen i landsbyen - og i hele Frankrike - gått fra verre til verst: En lokal innbygger har begynt å angi jøder til nazistene, ungdommene opplever at en de kjenner, blir drept i kamp, og jødeforfølgelsen nærmer seg utenkelige høyder.
François, Lisa og Eusèbe har fullført sitt til nå største oppdrag ved å sprenge en fabrikk som resirkulerte kobber. Men kontakten deres ble drept, og situasjonen er farligere enn noen gang. Trioen må stå på for å holde i gang nettverket de har etablert, og få tak i en radiosender som vil gi dem muligheten til å kommunisere med London.
Disse truslene fører til en sterkere motstandsbevegelse med bedre kommunikasjon, etterretning og fluktnettverk - takket være folk som François og hans lille gruppe.

Detaljer

Forlag
QlturRebus
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
47
ISBN
9788293569190
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Les enfants de la résistance
Serie
Motstandsbarna 4

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Eskaleringen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skare

Aleksander R. Kirkwood Brown
Innbundet 
169,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv