Min side Kundeservice Bli medlem

Goodnight Mister Tom

A beautiful hardback of a much-loved classic World War II story Les mer

218,-
Sendes innen 7 virkedager

Logg inn for å se din bonus

A beautiful hardback of a much-loved classic World War II story

Medlemsvurdering:
Hendelsene i denne boken finner sted under den andre verdenskrig. Willie er en gutt fra Londons mindre fine strøk som blir sendt ut på landet når Tyskerne innleder Blitz-krieg. Her blir han plassert hos den motvillige, men vennlige Tom Oakley, som oppdager at gutten har blitt grovt vanskjøttet av sin meget religiøse mor. Han tar det på seg selv å få gutten til å bli en frisk, glad og uredd gutt igjen, og lar ingenting være uprøvd.
Det er en nydelig bok om vennskap, kjærlighet og nød, og gjorde et dypt inntrykk på meg da jeg leste den på ungdomsskolen. Det er en veldig sår bok, men den er også full av hjertevarme, håp og åpne armer. Dette er en bok for alle.

Sally

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Puffin
Innbinding
Innbundet
Språk
Engelsk
Sider
464
ISBN
9780141353845
Utgivelsesår
2015
Format
18 x 14 cm

Medlemmers vurdering

M
Miss Skycaptain – 04.02.2007

– Det er krig i England, men den har ikke nådd ut til den lille landsbyen Little Weirdwol. Derfor blir det stadig sendt evakuerte barn dit fra hovedstaden som skal få bo hos gjestfrie familier på landet inntil krigen er over. Slik er det lille skrøpelige William ender opp hos den gamle einstøingen mister Tom. Will har ikke opplevd annet enn harde og brutale London, der moren hans slår ham daglig og elevene mobber ham. Han blir overveldet av å bli møtt av slik vennlighet og omsorg av innbyggerne i den lille landsbyen. Heller ikke Tom har vært lykkelig, hans kone og hans sønn døde begge da han var ung, han har holdt seg for segselv siden. Den lille gutten som plutselig ankommer fyller med ett tomrommet etter sønnen hans, og hjelper ham å konfrontere tapet og komme seg ut i sosiallivet. Slik oppstår et nært og viktig vennskap av forståelse mellom de to, og William finner seg godt til rette i sitt nye liv. Men til slutt kommer den dagen da moren hans vil ha ham tilbake til London igjen, og først da skjønner de hvor avhengige de er blitt av hverandre og den nye tilværelsen. En hard og vakker bok, som ikke er redd for å skildre vonde opplevelser. Likevel skinner det herlige igjennom, da de to oppdager hvor vidunderlig livet kan være.

S
Sally – 20.02.2006

– Hendelsene i denne boken finner sted under den andre verdenskrig. Willie er en gutt fra Londons mindre fine strøk som blir sendt ut på landet når Tyskerne innleder Blitz-krieg. Her blir han plassert hos den motvillige, men vennlige Tom Oakley, som oppdager at gutten har blitt grovt vanskjøttet av sin meget religiøse mor. Han tar det på seg selv å få gutten til å bli en frisk, glad og uredd gutt igjen, og lar ingenting være uprøvd.
Det er en nydelig bok om vennskap, kjærlighet og nød, og gjorde et dypt inntrykk på meg da jeg leste den på ungdomsskolen. Det er en veldig sår bok, men den er også full av hjertevarme, håp og åpne armer. Dette er en bok for alle.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Goodnight Mister Tom:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Money

Martin Amis
Paperback 
145,-
 

1 porsj.

Kristine Lillevik
Innbundet 
227,- 249,-
 

Skjegg

Magdalena Nyberg
Innbundet 
244,- 279,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv