Meny
 
Kokotopia i antikken - Simon Stranger

Kokotopia i antikken

filosofer, kykloper og sportsidioter

; Helena Lindholm (Illustratør)

Serie: Kokotopia 4

Simon Stranger har skrevet verdenshistoriens morsomste verdenshistorie for 8­-12-åringer. KOKOTOPIA er barnebøker som er like komiske som de er lærerike. Denne gangen er Simon og vennen Helena i antikken. Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Simon Stranger har skrevet verdenshistoriens morsomste verdenshistorie for 8­-12-åringer. KOKOTOPIA er barnebøker som er like komiske som de er lærerike. Denne gangen er Simon og vennen Helena i antikken. De greske filosofene har aldri vært morsommere. OL har aldri vært villere. Demokratiet har aldri vært sprøere. Og Sokrates har aldri vært mer irriterende.


Simon Stranger og Helene Lindholms barnebok-serie er full av humor, med herlige illustrasjoner på hver side. Dette er perfekte barnebøker for barn som liker å le masse og også lære litt, med garantert leseglede fra første til siste side. Bøkene har blitt sammenlignet med de populære barnebøkene om Gutta i trehuset og TV-serien Det var en gang et menneske. De har fått gode anmeldelser, blant annet terningkast 5 i VG, og er Simon Strangers mest kjente bøker for barn. Garantert leselyst!

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Fontini
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 365
ISBN: 9788283730968
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 22 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger