Meny

Over grensen

Maja Lundes thriller ‘Over grensen’ handler om barn på flukt fra nazistene under krigen. Les boka, se filmen! Les mer
Vår pris
244,-
Spar
35,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 12 bonuskroner!

Vår pris: 244,-
Spar: 35,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 12 bonuskroner!

Om boka

Boka bak filmen!

Maja Lundes thriller ‘Over grensen’ handler om barn på flukt fra nazistene under krigen. Les boka, se filmen!

Sara og Daniel har lenge gjemt seg i kjelleren til Otto og Klaras familie, men nazistene er mistenksomme, og nå er foreldrene til Otto og Klara arrestert. Men heldigvis fant ikke soldatene Sara og Daniel. Otto og Klara bestemmer seg for å hjelpe sine nye venner i sikkerhet, men det er mange skogsmil som skal tilbakelegges før de er trygge i Sverige. Heldigvis møter de gode hjelpere underveis. Men er den snille kona som tilbyr dem mat egentlig på deres lag? Og er grenselosen virkelig motstandsmann, eller jobber han også for NS i det skjulte?

En spenningsfortelling om mot, tillit, vennskap og dødsangst. Heldigvis er det lenge siden norske barn trengte å oppleve noe sånt som dette, men for mange barn i verden kunne dette skjedd i dag. 

Maja Lundes store gjennombrudd kom med romanen ‘Bienes historie’, men hun har også skrevet mye for barn og unge, blant annet megasuksessen ‘Snøsøsteren’.  Hun har selv skrevet manus til den kinoaktuelle filmen ‘Flukten over grensen’. Filmen er basert på hennes prisvinnende bok fra 2012 og er spennende, rørende og tankevekkende historie basert på historiske hendelser.

Fakta

Utdrag