Meny
 

Vi er molekyler

; Tonje Røed (Oversetter)

Stewart og Ashley har absolutt ingen ting felles – inntil faren til Stewart blir sammen med moren til Ashley. Les mer
Vår pris
235,-
Spar
34,-

Veil. pris: 269,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 235,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 269,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Tretten år gamle Stuart er faglig strålende, men ikke helt på topp sosialt. Fjortisen Ashley er den kuleste jenta i klassen, men langt ifra den smarteste.

Katastrofen
Moren til Stewart er død. Likevel klarer han å synes at det er hyggelig når faren får en ny kjæreste, en kollega han har jobbet sammen med i mange år. Litt tøffere blir det å takle at de skal flytte inn hos den nye kjæresten Caroline og datteren hennes. Datteren Ashley er den kuleste jenta på skolen – men verken spesielt snill eller forståelsesfull. Moren og faren hennes er skilt, og Ashley har tungt for å akseptere grunnen til skilsmissen. Stewart på sin side, er sosialt lite flink etter mange år på en skole for spesielt begavede barn – han er mer opptatt av rene vitenskaper enn av andre mennesker. Nå kommer livene deres til å kollidere inn i hverandre, uansett om de liker det eller ikke.

Overlevelsesstrategi
Den nye familiekonstellasjonen starter som full krig. Stewart sliter også med å klare seg blant de andre på den vanlige skolen. En dag er han i ferd med å bli alvorlig ydmyket i gymgarderoben – og da oppdager han noe nyttig: Jared, bølla som er i ferd med å dra av ham buksa, liker Ashley. Kanskje kan han klare å få til en levelig ordning …?

Vi er alle molekyler
Til tross for de store forskjellene, har Stewart og Ashley én ting felles: De er – som alle oss andre – laget av molekyler, av det samme stoffet. "Vi er molekyler" er morsom, sjarmerende, rørende og underholdende lesning. Vi får både Stuart og Ashleys syn på tilværelsen i en historie om familietragedie og familiebånd, søskensjalusi og -fellesskap samt tenåringsproblemer og nye erfaringer.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 231
ISBN: 9788203258947
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: We are all made of molecules
Alder: Ungdom
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8071977
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger