Arvingene og den tvilsomme onkelen

Arvingene er tilbake! De foreldreløse tvillingene Lorelli og Ovid Thorntwaite har hatt våpenhvile i lengre tid. De har forsøkt å ta livet av hverandre så lenge de kan huske! Men etter at herregården de bor på ble ødelagt av en forferdelig brann, har mye endret seg. Les mer

169,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Arvingene er tilbake! De foreldreløse tvillingene Lorelli og Ovid Thorntwaite har hatt våpenhvile i lengre tid. De har forsøkt å ta livet av hverandre så lenge de kan huske! Men etter at herregården de bor på ble ødelagt av en forferdelig brann, har mye endret seg. De har begynt på vanlig skole, fått venner og forsøker å leve et normalt liv uten iskrembomber og farlige feller. Mens herregården pusses opp igjen, dukker ukjente onkel Harry opp. Han forteller at han vil han vil finne tilbake til familien og ta vare på barna. Men det tar ikke lang tid før det begynner å skje mystiske ulykker i det staselige huset. Er det tvillingene som har gjenopptatt sine gamle triks? Eller er det noen andre som står bak nye mordforsøkene?
«Arvingene og den tvilsomme onkelen» er en original og elegant gotisk krimfortelling med dramatikk og herlig svart humor.

Detaljer

Forlag
Mangschou
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
315
ISBN
9788282381857
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
The Thornthwaite betrayal
Format
20 x 14 cm
Serie
Arvingene 2

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Arvingene og den tvilsomme onkelen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Faust

Johann Wolfgang von Goethe
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv