Meny
 

Bæ, bæ, dumme lam

; Daniela Kohl (Illustratør) ; Erle Marie Sørheim (Oversetter)

Serie: Mitt liv som Lotte 2

Andre bok om Lotte, og noen dumme ... LAM??

I dag skjedde det noe spennende på skolen. Berenike von Bödecker startet en jentegjeng, Gull-jentene. Nesten alle jentene i klassen er med, bare bestevenninna mi, Cheyenne, og jeg er ikke med. Les mer
Vår pris
218,-
Spar
31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 218,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

En dag skjer det noe spennende på skolen: Den grusomt snobbete og rike Berenike von Bödecker starter en jentegjeng, Gulljentene. Nesten alle jentene i klassen er med, bare Lotte og bestevenninna hennes Cheyenne, er ikke med. Lotte tror først at gjengen til Berenike heter Ull-jentene, og dermed fortsetter de like godt å kalle dem det.

Den mye kulere villkanin-gjengen
Men samme det, Cheyenne og Lotte lager sin egen gjeng i stedet: De ville kaninene! Og fordi to ikke egentlig er nok til å være en gjeng, tar de likeså godt med seg Paul i klassen. Han har trehytte, og er dermed et verdifullt tilskudd til gjengen – attpåtil har han god tilgang på boller og saft.

Ellevill bursdagsfeiring
Berenike skal feire bursdagen sin, og Lotte og Cheyenne blir ganske overrasket da de også får invitasjon. HELE klassen er faktisk invitert, på telt-bursdagen i den enorme hagen til Berenike. Alle skal ha med eget telt, og det skal være karaoke-konkurranse og moteoppvisning, selvsagt med Ulljentene, unnskyld: Gulljentene som modeller. Kan Lotte og Cheyenne vinne karaokekonkurransen, ved hjelp av Lottes indiske blokkfløyte? Og hvem er De lovløse? Kanskje de også kan avskrekkes med litt blokkfløytespilling …

Lettlest og underholdende
Bøkene om Lotte er lettleste og humoristiske, og legger godt til rette for egen lesing. Teksten er brutt opp i små stykker og både fontbruk og illustrasjoner motiverer til videre lesing. Tematikken med «kule» og «ukule» jenter er kjent og evigvarende, og blir behandlet på en humoristisk og avvæpnende måte. Kjerneområdet for Lotte-bøkene er aldersgruppa 7-9.

Fakta