Meny
Baluba på leirskolen - Maja Lunde
Baluba på leirskolen - Maja Lunde

Baluba på leirskolen

; Tegnehanne (Illustratør)

Serie: Verdens kuleste gjeng 4

Bjørg sitter på bussen og kjenner at hun har sommerfugler i magen. Snart er leirskolen i gang! Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Verdens kuleste leirskole!

Bjørg sitter på bussen og kjenner at hun har sommerfugler i magen. Snart er leirskolen i gang!

Men hvor blir det av Helena? Hvis Helena ikke kommer, må kanskje Bjørg sitte alene på bussen hele veien. I siste øyeblikk vrenger en stor bil inn foran bussen, og der kommer Helena og MASSE bagasjen. Helena gjør som vanlig ingen ting halvveis. «Jeg er sikker på at det kommer til å bli de beste dagene i mitt liv!» sier hun. Og da kjenner Bjørg at hun er helt enig – leirskolen kommer til å bli helt topp! Plutselig begynner Helenas øyne å lyse som om hun hadde tusenwatts lyspærer inni der – og Bjørg vet hva det betyr: Helena har fått en ide. En ide som helt sikkert er fullstendig sinnssyk.

Nye venner
De skal nemlig ikke være alene på leirskolen, det kommer også en klasse fra en annen skole. Helenas idé går ut på at de skal gjøre seg til venns med DE ALLER KULESTE på den andre skolen. Og når Helena har bestemt seg for noe -–ja, da blir det sånn.  I hvert fall av og til. For hvis de blir venner med de kuleste på den andre skolen, så kommer kulheten liksom til å smitte av, også blir de litt kulere på sin egen skole også. Bjørg er skeptisk. Tenk om nye venner ødelegger det fine som de fire i Verdens kuleste gjeng har sammen …?

Norsk kvalitetshumorserie for slukelesere
Verdens kuleste gjeng består av den ustoppelig Helena, den pene, men veldig dumme Ivan, erkenerden Alfred – og selvfølgelig fortelleren Bjørg, som selv syns hun er ultimat kjedelig. Bøkene om Verdens kuleste gjeng handler om alt som kan skje når fire ganske ulike venner finner på mye rart. Maja Lunde og tegne-Hanne har skapt en glitrende serie i Pingle-segmentet, men denne serien er solid plantet i gjenkjennelig norsk virkelighet, og likevel preget av overskudd og absurd humor. Les og le!

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kagge
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 202
ISBN: 9788248918462
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 21 x 15 cm
Nr: 8088993
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger