Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Barna som forsvant

Dette er ikke historien om Teddy Fahr, taxisjåføren med historiens lengste hentesveis som bestemmer seg for å bli Norges nye statsminister fordi han synes det er for lite potetgull og for mye luft i potetgullposen. Les mer

179,-
Produseres på bestilling

Logg inn for å se din bonus

Dette er ikke historien om Teddy Fahr, taxisjåføren med historiens lengste hentesveis som bestemmer seg for å bli Norges nye statsminister fordi han synes det er for lite potetgull og for mye luft i potetgullposen.
Det er historien om sønnen hans, Finn. Og om barna som forsvinner.

Finn Fahr vil egentlig at ting skal være som de er, men får livet snudd på hodet idet faren plutselig blir statsminister. Og når Finn endelig har flyttet inn i statsministerboligen, begynt på ny skole og fått seg både en ny bror med talefeil (Kimmelim, en gave fra diktatoren i Nord-Boresia) og en ny venn (Sunniva, med klassens hardeste kanonballkast) - så begynner mystiske og ubehagelige ting å skje.

"Barna som forsvant" er en morsom, spennende og sprø fortelling som egentlig ingen kan kjenne seg igjen i. (Så sant ikke faren din er en tidligere taxisjåfør som blir statsminister.)
"As genres go, political satire in translation has not been a big seller in the UK children's market. One book might change that. 'The Disappearing Children' by former footballer Lars Joachim Grimstad, a friend of Jo Nesbo's, is a pacy, oddly cheerful thriller that doesn't feel subtitled or dutiful. (...) I know one 10-year-old who couldn't put it down."
Kitty Empire, The Observer

" 'Barna som forsvant' er et skikkelig eventyr av en bok. Den er fryktelig morsom, den er spennende uten å være ordentlig skummel - selv om den inneholder alt fra skikkelig slemme skurker med uvisse hensikter til roboter og kidnappinger, og den er velskrevet samtidig som den er lettlest."
Linn Strømsborg, bokmerker.org

"En taxisjåfør som blir statsminister, roboter med talefeil, og barn som stjeles av kjempefluer. I Lars Joachims Grimstads debutroman kan alt skje. (...) en morsom debut, ikke minst på grunn av de kostelige karakterene."
Maya Troberg Djuve, Dagbladet

"Tidligere fotballproff blant årets beste debutanter."
Guri Fjeldberg, Bergens Tidende

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
307
ISBN
9788203256721
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Barna som forsvant
Format
15 x 23 cm
Serie
Statsminister Fahr & Sønn 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Barna som forsvant:

Slimet

David Walliams
Innbundet 
262,- 299,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
199,- 439,-
 

Høyt

Erika Fatland
Innbundet 
454,- 499,-
 

Egoland

Lars Joachim Grimstad
Paperback 
179,-
 

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv