Meny
 

Demontannlegen

; Tony Ross (Illustratør) ; Sverre Knudsen (Oversetter)

I denne morsomme, elleville og litt skumle historien møter vi Alfie, gutten med det store hjertet og den enda større tannlegeskrekken. Forfatter og komiker David Walliams når nye høyder! Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Den onde tannfeen
I denne morsomme, elleville og litt skumle historien møter vi Alfie, gutten med det store hjertet og den enda større tannlegeskrekken. Forfatter og komiker David Walliams når nye høyder!

Merkelige ting skjer om natten. Barn legger en tann under hodeputa i håp om at tannfeen bytter den ut med penger. Når de våkner finner de i stedet snegler, edderkopper eller hundrevis av kravlende saksedyr. Hvem står bak?

Alfie og tannlegen
Alfie er en ganske vanlig 12 år gammel gutt – som dessverre har ganske dårlige tenner. Han bor sammen med sin syke far, og de har nesten ingen penger. Alfie har ikke vært hos tannlegen på MANGE år. Men så kommer den nye skoletannlegen, frøken Råthe, på besøk til skolen – og Alfie blir umiddelbart skeptisk.

Verdens mest fargerike sosialarbeider og ondeste tannlege
Alfie legger en plan om å gjøre som han pleier – nemlig la være å møte opp til tannlegetimen. Dessverre møter han motstand: Sosialarbeideren Winny suser inn i livet hans, spiser opp den siste kjeksen (som skulle være kveldsmaten hans), og hva verre er: Hun har satt seg fore å få fikset tennene til Alfi – koste hva det koste vil. Tannlege Råthe viser seg å være enda ondere enn Alfia har klart å forestille seg, og etter tannlegetimen innser Alfie at han må redde de andre barna i byen fra tannlegens onde klør.

Alvorlig tullball
David Walliams har skrevet en bok som er både skummel, morsom (for små og store lesere), ganske morbid – og litt trist. Han har en omsorg for sine lett ukurante romanskikkelser som gjør at sammenlikning med Roald Dahl blir noe mer enn en forlagshype.

Dette er virkelig bra saker. Og vanvittig morsomt Cathrine Krøger. Dagbladet, om Gangster-bestemor

Uhøytidelig og hjertegod barnebok [..] full av ellevill situasjonskomikk og absurde personer. Kristine Isaksen, VG, om Gangster-bestemor


Barnebøkene til den britiske forfatteren og komikeren David Walliams ligger på bestselgerlistene i flere land, og hylles av kritikerne. David Walliams er tre ganger nominert til Roald Dahl Funny Prize. Bøkene er oversatt til mer enn 30 språk. Walliams byr på nettopp den blandingen av medmenneskelighet og sprø humor som kjennetegnet Roald Dahls beste bøker.Fakta