Meny
 

En pingles dagbok 11: Dobbel innsats

; Jan Christopher Næss (Oversetter)

Serie: En pingles dagbok 11

Endelig ny Pingle-bok! Denne gangen hoper problemene seg opp for Greg Heffley. Muttern mener at spilling er i ferd med å gjøre hjernen hans til grøt, så hun vil at Greg skal legge fra seg spillkontrollen og utforske sine "kreative sider". Les mer
Vår pris
244,-
Spar
35,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 244,-
Spar: 35,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Høstens vakreste eventyr

Endelig ny Pingle-bok! Denne gangen hoper problemene seg opp for Greg Heffley. Muttern mener at spilling er i ferd med å gjøre hjernen hans til grøt, så hun vil at Greg skal legge fra seg spillkontrollen og utforske sine "kreative sider".

Greg får penger av moren for å kjøpe bøker på skolens bokmarked. Men de mest populære bøkene, de som gir mest kred blant de andre, er skumle grøssere – og Greg synes de er litt vel skumle.

Halloween
Og som ikke det er skremmende nok, er det snart halloween. Det går nesten ikke an å snu seg uten å skvette. Men da Greg finner en pose med godteri-meitemark, får han en idé. Kanskje han kan ofre markene og bruke dem til å lage en film? Dobbel innsats bør gi dobbel gevinst: Han får slutt på mutterns mas ... og blir rik og berømt i samme slengen. Eller fører dobbel innsats bare til dobbelt så mange problemer?

Glitrende underholdning
Jeff Kinney er verdens kanskje mest populære barnebokforfatter. En pingles dagbok har nå passert 180 millioner solgte bøker på verdensbasis, og millioner av barn verden rundt har blitt lesere nettopp på grunn av disse bøkene

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 217
ISBN: 9788252586909
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Double down
Alder: Barn 9-12
Nr: 8090254
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger