Min side Kundeservice Bli medlem

Familien Blunder

Familien Blunder er den mest klønete familien verden har sett. De kommer fra det som heter «fordums prakt» og bor på et digert gods, men da de må prøve å redde hjemmet sitt fra total katastrofe går alt fryktelig galt. Les mer

299,-
Innbundet
Ventes til lager 23.09.2024
Familien Blunder er den mest klønete familien verden har sett. De kommer fra det som heter «fordums prakt» og bor på et digert gods, men da de må prøve å redde hjemmet sitt fra total katastrofe går alt fryktelig galt.
Dette er familien:

Pappa Blunder, nummer 5268 i arverekka til den britiske tronen og dessuten oppfinner. Uheldigvis finner han bare opp kjempedumme ting, men han mister ikke motet av den grunn. Mamma Blunder elsker alt som har med hester å gjøre, og har alltid på seg rideantrekk. Dessverre har hun ikke en ordentlig hest, men hun elsker liksomhesten Pegasus som om han var virkelig. Bestemor Blunder elsker å skyte, og er enke etter at mannen hennes døde i en bisarr muskedunderulykke. Bibbi og Brutus Blunder er barna i familien. De er så ufyselige at du aldri har sett maken.

Familien Blunder lever sitt vimsete liv på et gods som har sett både sine beste og nest-beste dager, inntil de møter en liten mann med en stor plan.

Dessverre for familien Blunder kommer han fra banken, og planen hans er å ta over godset deres. Og det er da det begynner å gå skikkelig, skikkelig galt.

Målgruppe: 9-13

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
ISBN
9788203453090
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
The Blunders
Format
21 x 13 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Familien Blunder:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv