Meny
 

Gutta i det du-tror-det-ikke-før-du-får-se-det store trehuset med 52 etasjer

; Terry Denton (Illustratør) ; Hege Mehren (Oversetter)

Serie: Gutta i trehuset 4

Det er ikke rart at de elleville bøkene om gutta i trehuset har blitt et fenomen! Vi følger forfatteren og tegnerens alter ego gjennom halsbrekkende fantasieventyr. Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Ninjasneglenes store øyeblikk
Det er ikke rart at de elleville bøkene om gutta i trehuset har blitt et fenomen! Vi følger forfatteren og tegnerens alter ego gjennom halsbrekkende fantasieventyr.

Andy og Terry har bygget på med 13 nye etasjer, og skaffet seg både en gruppe med ninja-snegler og et rom der man kan sjonglere med motorsager. Nesten alt går strålende.

Forglemmelser og mysterier
Men Andy prøver veldig iherdig å få Terry til å huske hvilken dag det er. Terrys hukommelse er ganske selektiv, og husker bare ting som Andy helst vil glemme – men så husker han at sjefen for forlaget som gir ut bøkene om gutta i trehuset pleier å ha ringt for å purre på manus for omtrent 28 sider siden. Hvorfor har han ikke ringt? Hva har skjedd? Våre to helter bestemmer seg for å finne ham.

Spor som leder alle veier
Andy og Terry finner et vitne på forleggerens kontor. Dessverre er vitnet en larve, og de må ta med larven til noen som snakker larvisk. Når de kommer fram til Pia, som kan snakke med alle dyr, finner de henne og alle dyrene i dyp søvn. Kanskje en prins kan vekke henne …? På fantasiens vinger raser historien om gutta i trehuset gjennom sidene, spekket med henvisninger til andre bøker og til trender i samtiden. Og det er ikke umulig at denne boka kan få barna til å spise grønnsaker - på en helt annen måte enn du tror...

Gutta blir satt på prøve, og det blir sannelig fantasien og lattermusklene til leserne også. Og hva var det egentlig Andy ville ha Terry til å huske? Det må du lese boka for å finne ut!

Gutta i trehuset er en serie med lettleste, illustrerte bøker som har fanget en hel generasjon av unge lesere. Dette anarkistiske og lekne universet tar humor på alvor.

Serien er allerede oppe i et opplag på svimlende 65.000 eksemplarer.

Fakta