Min side Kundeservice Bli medlem

Gutta i trehuset med 13 etasjer

Andy og Terry bor i et trehus. Men det er ikke et vanlig trehus. Det er verdens mest spennende trehus med 13 etasjer, en bowlingbane, et gjennomsiktig svømmebasseng, et hemmelig underjordisk laboratorium, en marshmallowsmaskin som skyter godsaker inn i munnen din hver gang du er sulten. Les mer

169,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Andy og Terry bor i et trehus. Men det er ikke et vanlig trehus. Det er verdens mest spennende trehus med 13 etasjer, en bowlingbane, et gjennomsiktig svømmebasseng, et hemmelig underjordisk laboratorium, en marshmallowsmaskin som skyter godsaker inn i munnen din hver gang du er sulten.

Livet i trehuset hadde vært perfekt for Andy og Terry hvis ikke de ikke måtte skrive sine neste bok. Det er jo umulig å skrive bøker når man blir distrahert av flyvende katter, gigantiske bananer, vakre havfruer, et sjøuhyre som tror hun er en havfrue, enorme gorillaer og farlige tyggegummibobler!

"Latterkrampe 77 ganger og er bare på side 99!" Kristian, 12 år "Anarkistiske absurditeter på sitt beste! Vi kan ikke vente på neste bok." Publishers Weekly

Medlemsvurdering:
Denne boka kan leses høyt til minsten eller leses selv at større barn. Gutta i trehuset-universet byr på overraskende hendelser som alle ler av.

Ellen Øseth

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Fontini
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
245
ISBN
9788293346722
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
The 13-storey treehouse
Format
21 x 14 cm
Serie
Gutta i trehuset 1
Gutta i trehuset 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

E
Ellen Øseth – 26.01.2016

– Denne boka kan leses høyt til minsten eller leses selv at større barn. Gutta i trehuset-universet byr på overraskende hendelser som alle ler av.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gutta i trehuset med 13 etasjer:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Handlekurv