Meny
 

Gutta i trehuset med 65 etasjer

som viser seg å ikke være godkjent av bygningsetaten (og som derfor må rives)!

; Terry Denton (Illustratør) ; Hege Mehren (Oversetter)

Serie: Gutta i trehuset 5

Gutta i trehuset har lagt unge lesere verden over for sine føtter – og det er virkelig fullt fortjent! Her er sprudlende, overdådig kreativitet og sprø humor blandet i en ellevill fortelling. Stadig vekk tar handlingen nye veier, og man kan ikke skjønne hvordan det noen sinne skal henge sammen - men det gjør det, merkelig nok! Dette er bøker for alle som liker å le. Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Gutta i trehuset med 65 etasjer som viser seg å ikke være godkjent av bygningsetaten (og som derfor må rives)!

Gutta i trehuset har lagt unge lesere verden over for sine føtter – og det er virkelig fullt fortjent! Her er sprudlende, overdådig kreativitet og sprø humor blandet i en ellevill fortelling. Stadig vekk tar handlingen nye veier, og man kan ikke skjønne hvordan det noen sinne skal henge sammen – men det gjør det, merkelig nok! Dette er bøker for alle som liker å le.

Det viser seg at våre helter Andy og Terry aldri har søkt om tillatelse til å bygge et trehus med hele 65 etasjer. Haibassenget er rett og slett forbudt. Rommet hvor de sjonglerer med motorsager er for farlig (det oppfyller ingen HMS-regler), og etasjen med kvikksand og eksploderende øyeepler bryter alle kjente lover og regler. Da en bygningskontrollør kommer og sier at hele treet må rives, er tiden knapp for Andy og Terry. Så får de en genial idé, men vil de rekke det i tide …?

Vi elsker Andy og Terry!

Fakta