Min side Kundeservice Bli medlem

Gutta i trehuset med 78 etasjer blir filmstjerner

Trehuset til Terry og Andy har blitt 78 etasjer høyt, da en regissør banker på døra. Hollywood vil lage film om Gutta i trehuset! Det er bare én ulempe: De synes bare én av gutta er gode nok til å være med i filmen... Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Siste nytt: Hollywood kommer til trehuset!

Trehuset til Terry og Andy har blitt 78 etasjer høyt, da en regissør banker på døra. Hollywood vil lage film om Gutta i trehuset! Det er bare én ulempe: De synes bare én av gutta er gode nok til å være med i filmen ...

Både Andy og Terry gleder seg til å være med i en helt ekte Hollywood-film, men som vanlig i trehuset så går ikke alt som forventet.  «Dette er ikke en bok, det er en FILM!», sier regissøren . «Jeg trenger ingen fortellerstemme,» sier han. Og hva skal Andy gjøre da …?

Terry gjør entré
Det hjelper heller ikke at Terry kommer løpende inn på settet med buksebaken i full fyr, før han stuper ut i haibassenget. «Det der var gnistrende bra!», roper regissøren. Plutselig er det ikke rom for Andy i det hele tatt. Terry dumper ham til fordel for en gibbon-ape, og til og med alle Andy-klonene synes Terry er kulere enn Andy. Hvordan skal Andy ordne opp i flokene?

Mer ellevill humor fra Andy Griffiths og Terry Denton
Gutta i trehuset har millioner av fans i mange land. Ved hjelp av ellevill humor skaper de fantasieggende historier, som til forbløffelse og begeistring fra leserne, viser seg å gå opp til slutt. Bøkene er ganske tjukke, men ekstremt lettlest. Det gir god lesemotivasjon og sterk mestringsfølelse når man freser gjennom sidene – kun avbrutt av en og annen latterkrampe. God lesning!

Detaljer

Forlag
Fontini forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
381
ISBN
9788293346715
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
The 78-storey treehouse
Format
22 x 15 cm
Nr
8091021
Serie
Gutta i trehuset 6

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gutta i trehuset med 78 etasjer blir filmstjerner:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Oppslukt
3 for 2

Oppslukt

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
179,- 279,-
 

Hjernen

Sarah Roxana Herlofsen
Innbundet 
189,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv