Meny
 
Gutta i trehuset med 91 etasjer
Gutta i trehuset med 91 etasjer

Gutta i trehuset med 91 etasjer

sitter barnevakt i en bagett

; Terry Denton (Illustratør) ; Hege Mehren (Oversetter)

Serie: Gutta i trehuset 7

Andy og Terry har bygget på med tretten nye etasjer i verdens høyeste trehus, blant annet med en livsfarlig malstrøm som fører til bunnen av havet! Ny ellevill, fabulerende Gutta i trehuset-bok! Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Bli med inn i verdens kuleste trehus!

Andy og Terry har bygget på med tretten nye etasjer i verdens høyeste trehus, blant annet med en livsfarlig malstrøm som fører til bunnen av havet! Ny ellevill, fabulerende Gutta i trehuset-bok!

Det nye påbygget er virkelig ikke et sted for småbarn, og det er ikke resten av trehuset heller. Her finner du for eksempel en ganske sulten hai, en blyantspisser som det ikke er lurt å stikke fingrene inni (det gjelder i grunnen de fleste blyantspissere …), og en stor rød knapp som verken Andy eller Terry vet om de bør trykke på – for de husker ikke helt hva den GJØR. De har også verdens sterkeste malstrøm – og der er det jammen lurt å holde fast i badebuksa! 

Når gutta blir nødt til å passe på de tre barna til forleggeren Gerhard Greveneset, sier det seg selv at det blir vanskelig å få arbeidet unna – helst skulle de jo ha skrevet sin nye bok. Barnevakt-sittingen går ikke helt etter planen. Alle sammen blir sugd ned til havets bunn, og må bruke en gigantisk bagett-ubåt for å redde livet. Heldigvis er Andy og Terry to ganske lure fyrer … 

Bli med på et VANNvittig eventyr med verdens verste barnevakter!

‘Gutta i trehuset med 91 etasjer sitter barnevakt i en bagett’ byr på mer av det som leserne elsker. Her er ellevill humor og en historie som på nesten mirakuløst vis alltid kommer seg tilbake til utgangspunktet. Dette er lesemotivasjon mellom to permer.

 

Fakta

Utdrag