Meny
Hjem, kjære hjem

Hjem, kjære hjem

; Jeff Kinney (Illustratør) ; Jan Chr. Næss (Oversetter)

Serie: En pingles dagbok 14

Plutselig arver familien til Greg litt penger. De bestemmer seg for å bygge på huset – men som vanlig er det ingen ting som går helt etter planen ... Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 13 bonuskroner!

Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 13 bonuskroner!

Om boka

Oppussingseventyr!

Plutselig arver familien til Greg litt penger. De bestemmer seg for å bygge på huset – men som vanlig er det ingen ting som går helt etter planen ... 

Da en slektning dør, får familien til Greg Heffley en uventet arv. De bestemmer seg for å bruke pengene til å bygge på huset de bor i. Greg har store drømmer om hvordan alt skal bli, men oppussingen blir ikke helt som noen i familien har sett for seg. Idet de første veggene rives ned, vokser alle mulige problemer frem. Råtne planker, giftig jord og skadedyr får alle til å lure på om det virkelig er verdt det.

Kan de bli boende i huset? Eller må Greg flytte til en helt annen by? Her blir de helt store spørsmålene presentert, ispedd en god dose komikk – akkurat som vi liker det!

Hjem, kjære hjem er den fjortende boka i serien EN PINGLES DAGBOK. Bøkene har solgt over 200 millioner eksemplarer verden over, og har et opplag på en million i Norge alene.

 

Fakta