Meny

Kaptein Supertruse og Hebbe Hundetruses horrible herjinger

; Dav Pilkey (Illustratør) ; Vibeke Ekeland Grønn (Oversetter)

Serie: Kaptein Supertruse 9

På'n igjen! Thomas og Harald har fått den tidsreisende tyrannen Hebbe Hundetruse i hælene, og denne gangen må de klare seg uten trusekraft. Vil de kunne hamle opp med skurken på egen hånd? Les mer
Vår pris
227,-
Spar
22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

  Kjøp NÅ - få 11 bonuskroner!

Vår pris: 227,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

  Kjøp NÅ - få 11 bonuskroner!

Om boka

Thomas og Harald ruler

På'n igjen! Thomas og Harald har fått den tidsreisende tyrannen Hebbe Hundetruse i hælene, og denne gangen må de klare seg uten trusekraft. Vil de kunne hamle opp med skurken på egen hånd?

I denne boka blir vi med noen år tilbake i tid – til det året da Thomas og Harald møtte hverandre for første gang,  den gangen da Thomas hadde en skikkelig diger afro, og bølla Kipper Krupp styrte skoleveien med jernhånd. Hvis noen klager til rektor etter å ha fått juling blir det verst for dem, for han er nemlig onkelen til bølla Kipper.

Antimobbekampanje
Thomas og Harald kan ikke stå stille og se på dette terrorregimet. De legger en genial plan, en plan som involverer kjoler, pizza og et spøkelse ved navn Truls E. Røsk. Kipper Krupp og de kjipe vennene hans kommer ikke til å ane hva som traff dem … Men leserne kan glede seg til sedvanlig ellevill supertruse-humor, og en herlig revansje for alle undertrykte førsteklassinger.
Heia Thomas og Harald!

Dav Pilkey (født 1966) lagde sin første tegneserie allerede på barneskolen. Siden den gang har han skrevet en rekke prisbelønte og bestselgende serier, inkludert de elleville eventyrene om Kaptein Supertruse.

Pilkeys skarpe humor glitrer og slår like godt an hos foreldre som hos unge lesere. Parents' Choice Foundation

Fakta