Meny
 

Rampete Robin skaper spetakkel

; Tony Ross (Illustratør) ; Dagny Holm (Oversetter) ; Dagny Holm (Oversetter)

Skøyerstreker og spetakkel fra bråkmakeren uten sidestykke ? Rampete Robin!

Det er ingen som skaper mer spetakkel enn Rampete Robin. Han finner en idiotsikker måte å vinne over Gretne Grete i Fanget, han lurer bleietrynet av en lillebror til å gi ham alle triumfkortene sine, og han får sin hevn over Overlegne Ove, for Rampete Robin har alltid en eller annen spektakulær idé. Les mer
Vår pris
244,-
Spar
5,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 244,-
Spar: 5,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Det er et slit å være Rampete Robin. Stadig vekk må han pønske ut idiotsikre måter å vinne over Gretne Grete i Fanget, eller lure bleietrynet av en lillebror til å gi ham alle triumfkortene sine. Overlegne Ove, den ufyselige fetteren til Robin, trenger definitivt å jekkes ned. Stadig vekk er det noe Robin må ordne opp i – et ordentlig slit, er det!

Et snev av stormannsgalskap
På kjent vis har Rampete Robin alltid en spektakulær idé. Og hvis planene hans på et mystisk vis av og til faller uheldig ut – vel, det er ikke Robins feil at ikke resten av verden verdsetter hans genialitet. Her får du ti utvalgte fortellinger om Rampete Robin og vennene hans. De fleste som har lest om Rampete Robin tidligere kjenner både Gretne Greta, Perfekte Peter og frøken Bjercke-Riis, og som vanlig blir de hardt prøvet av Robins mange sprell. I disse ti historiene vekker han de døde (hvorfor ikke?), koker en helt, lager skolemiddag (hvorfor?) eller bygger den beste snømannen noensinne.

Rampete Robin i storslag, med andre ord!

Fakta