Meny

Rutete ninja

; Tom Thorsteinsen (Oversetter)

Det er mye som ikke er helt på stell i livet til Asgeir. Men han har i hvert fall en skikkelig kul onkel som er sjømann – og som av og til kommer innom med veldig spesielle gaver … Les mer
Vår pris
99,-
Spar
150,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 5 bonuskroner!

Vår pris: 99,-
Spar: 150,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 5 bonuskroner!

Om boka

Megasuksess i Danmark!

Det er mye som ikke er helt på stell i livet til Asgeir. Men han har i hvert fall en skikkelig kul onkel som er sjømann – og som av og til kommer innom med veldig spesielle gaver …

Pakken var på størrelse med et stort ekorn ... eller et annet dyr på den størrelsen ... eller et svært lite barn. Man visste aldri med onkel Stuart.

«Er det noe levende?» spurte Asgeir. Onkel Stuart svarte, fortsatt med munnen full av småkaker: «Det skulle man nesten tro, Asgeir. Den pakken har rumlet og raslet, det var like før jeg påkalte åndenes makt.» Stuart sprikte med fingrene for å vise hvor mystisk det hele hadde vært.

Asgeir rev papiret opp. Det var en slags dukke? Rutete! Den hadde hette på hodet og to svarte, blanke øyne av knapper. Asgeir hadde aldri sett noe liknende. «Hva er dette for noe?»

Rutete Ninja forteller livlig om 13-åringen Asgeir og hans opp- og nedturer, konflikter og forelskelse, og om hans møte med en helt usedvanlig ninja. Ninja-dukken er sydd av en barnearbeider på en leketøysfabrikk i Thailand og har tatt sjøveien til Norge sammen med onkel Stuart. Det er ikke bare den rutete drakten som skiller denne ninja-dukken fra de andre – på grunn av helt spesielle omstendigheter da den ble laget, kan den også bli levende … En lys levende, rutete ninja med røtter i det japanske samuraisamfunnet, som kjemper intenst for rettferdighet – det er akkurat hva Asgeir trenger!

Multikunstneren Anders «Anden» Matthesen er best kjent for sine kritikerroste stand-up-forestillinger. Med RUTETE NINJA debuterer han som forfatter med en bok som henvender seg til samme målgruppe som animasjonsfillmen «Terkel i knipe».

Fakta