Meny
 

Sceneskrekk

; Tegnehanne (Illustratør)

Serie: Verdens kuleste gjeng 1

«Det finnes de som bare ER kule. Markus, for eksempel. Han har smilehull i venstre kinn og skolens hardeste skuddfot. Eller Cornelia, som har silkehår og beveger seg som om hun står på en scene, selv når hun skal på do. Les mer
Vår pris
218,-
Spar
31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 218,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Fortelleren i Verdens kuleste gjeng heter altså Bjørg. Selv er hun ikke så fornøyd med det – men det gjør ikke så mye. For Bjørg er nemlig en skarp observatør og en veldig morsom forteller! Hun har allerede oppdaget hvordan verden henger sammen: «Det finnes de som bare ER kule. Markus, for eksempel. Han har smilehull i venstre kinn og skolens hardeste skuddfot. Eller Cornelia, som har silkehår og beveger seg som om hun står på en scene, selv når hun skal på do. Så finnes det de som er enda kulere. Sånne som oss. Helena, Alfred, Ivan og meg. Vi er så kule at ingen har oppdaget det ennå! Men det er bare et spørsmål om tid. Det er i hvert fall det Helena sier.» 

Oppdraget
Så alt de har å gjøre, er å sørge for at verden oppdager dem, så vil det bli innlysende for alle hvor kule de er. Helene er en imponerende (og littegrann sprø, det må sies) pådriver, og hun setter gjengen i gang med prosjekt kul. Det handler om en konsert som skal lage bakoversveis på tilhørerne, om selvlysende godteri og om klare å gå tilbake dit man har dummet seg ut. Læring for livet, med andre ord!

Til å le høyt av
Verdens kuleste gjeng glir rett inn i Pingle-segmentet MEN skiller seg positivt ut på mange måter. Boka er så morsom at man ler høyt mens man leser, den er skrevet av en norsk forfatter og beskriver en gjenkjennelig verden – og ikke minst: Tegne-Hanne illustrerer Maja Lundes særegne univers på en uovertruffen måte, og leserne kan ikke annet enn å få sympati for Helena, rund som en bowlingkule, pendumme Ivan og nerdete Alfred. Og sist, men ikke minst, fortelleren Bjørg, som er så vanlig at det gjør vondt. Heldigvis er hun med i Verdens kuleste gjeng! Vi gleder oss allerede til neste bok.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kagge
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 205
ISBN: 9788248916154
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 21 x 15 cm
Nr: 8063257
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger