Meny

Tøffe tider

; Hege Mehren (Oversetter)

Serie: En pingles dagbok 8

Greg Heffley går fra nederlag til nederlag. Bestevennen Rowley Jefferson har dumpet ham - til fordel for en jente! - og på ungdomsskolen er det ikke enkelt å finne nye venner. Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 13 bonuskroner!

Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 13 bonuskroner!

Om boka

Greg bestemmer seg for å stole på skjebnen, og satse på at det venter noe bra rundt neste sving. Men kommer ting virkelig til å snu? For det kan da ikke være meningen at livet hans skal være så kleint? Å se på at Abigail mater Rowley i spisepausen kan umulig være alt livet har å by på. Hva er det med disse jentegreiene? Alle er opptatt av å fange jenter i friminuttene, men det er svært uklart for Greg hva det faktisk er forventet at han gjør med dem når han har fanget dem. Til og med bestefaren til Greg har fått seg kjæreste.

Grensesprengende serie ... humoren er tatt på kornet. En virkelig vinneroppskrift. Vi vil ha mer!
Publisher's Weekly

Ubegripelig teite mødre
Det er ikke lett å finne noen å være sammen med - de er alle opptatt av jenter, eller er for slemme eller for kjedelige. Mammaen til Greg prøver å "hjelpe til" - og det kan selvfølgelig ikke gå bra, aldri i livet. Hvis bare Greg fortsetter å vise alle hvor snill han er, og hvor grei, fastholder hun, så vil han bli den mest populære gutten på trinnet i en fei. Ja, særlig, tenker Greg. Kanskje det vil hjelpe med nye, kule klær? Hva med basketballsko med ekstra spenst? Eller vil Greg miste kontrollen helt på vei til skolen, og sprette av gårde uten styring?

illustrasjon

Den ultimate planen
Nei, Greg kan nok ikke satse på hjelp fra mamma, han må komme opp med en plan. Hva med å dressere håpløse Fregley til å fylle Rowleys rolle som bestevenn? Han kan gjøre alt Rowley pleide å gjøre for Greg, og sikkert litt mer også. Dessuten er han så håpløs og rar at han hvertfall aldri kommer til å få seg kjæreste, så da vil det ikke oppstå noen trusler fra den kanten … Som vanlig når Greg legger store planer, er det sjelden noe som ender opp som han hadde tenkt. Forfatter Jeff Kinney, derimot, treffer spikeren på hodet også med den åttende boka om pingla Greg.

Hvis barna dine liker å lese, og spesielt hvis de ikke liker å lese - dette er boka for dem!
Whoopi Goldberg

En pingles dagbok er bøker til å le HØYT av! Fantastisk treffsikre og morsomme tegninger, og episodiske, korte kapitler.For sin innsats for å gjøre lesevegrere til bokelskere, har Time Magazine kåret Jeff Kinney til én av de hundre mest innflytelsesrike personer i verden.

  • Åttende bok i serien
  • Internasjonal suksess, fast plass på bestselgerlistene (også i Norge), oversatt til 43 språk.
  • Bøker til å le HØYT av
  • Treffer målgruppa så det suser
  • Fantastisk treffsikre og morsomme tegninger, og episodiske, korte kapitler
  • For sin innsats for å gjøre lesevegrere til bokelskere, har Time Magazine kåret Jeff Kinney til én av de hundre mest innflytelsesrike personer i verden i 2009

Fakta