Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Tullball

Bjørg drømmer om å bli kåret til ballets dronning – men det kommer kanskje ikke til å skje når man heter Bjørg og er helt alminnelig…? Ny bok i Maja Lundes populære serie om Verdens Kuleste Gjeng! Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Verdens kuleste gjeng skal på skoleball!

Bjørg drømmer om å bli kåret til ballets dronning – men det kommer kanskje ikke til å skje når man heter Bjørg og er helt alminnelig…? Ny bok i Maja Lundes populære serie om Verdens Kuleste Gjeng!

«Tenk å bli kåret til ballets dronning! Tenk å stå der oppe på scenen. Lyskasterne skinner i håret ditt. Alle, og særlig Alfred, syns du er den vakreste. Men jeg visste at det ikke ville komme til å skje. Sånne som meg, som heter Bjørg og har brunbeige hår og altfor lang hals, vi blir aldri dronninger eller prinsesser for noe som helst. Vi må i beste fall nøye oss med hoffnarr.»

I det samme jeg hadde tenkt dette, slo Helena armene ut og ropte: 'Klart vi skal bli konger og dronninger! Og da ... når vi står der oppe på scenen, da vil alle skjønne hvor inni granskauen kule vi er!'»

Bli med Verdens kuleste gjeng på nye eventyr! Den ustoppelig Helena. Den pene, men veldig dumme Ivan. Erkenerden Alfred. Og fortelleren Bjørg, som selv syns hun er ultimat kjedelig. Denne gjengen har fått sin egen serie og her har du femte bok! 

Boka er illustrert av Tegnehanne.

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
214
ISBN
9788248920793
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Tullball
Format
21 x 15 cm
Nr
8113971
Serie
Verdens kuleste gjeng 5

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tullball:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Tilbake

Elias Våhlund
Innbundet 
254,- 279,-
 

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
169,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv